Εκλάπη η σορός του παππού της Drew Barrymore

drew-barrymore A. Katz
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Οι Errol Flynn, W.C. Fields και Sadakichi Hartmann έκλεψαν το άψυχο σώμα του φίλου τους John Barrymore για μια βραδιά πόκερ.

Η Drew Barrymore επιβεβαίωσε μια φήμη σχετικά με τον παππού της και ηθοποιό John Barrymore, σύμφωνα με την οποία οι φίλοι του έκλεψαν το άψυχο σώμα του από το νεκροτομείο για «ένα τελευταίο πάρτι». Η επιβεβαίωση έγινε στην πρόσφατη εμφάνιση της Barrymore στην εκπομπή «Hot Ones» στο YouTube.

Wikipedia

Σύμφωνα με την φήμη που κυκλοφορούσε για πολλές δεκαετίες στο Χόλυγουντ, τρεις φίλοι του Barrymore – ο θρυλικός Errol Flynn, ο κωμικός W.C. Fields και ο αναρχικός ποιητής Sadakichi Hartmann – έκλεψαν το κορμί του Barrymore λίγο μετά τον θάνατο του το 1942 και το έβαλαν σε ένα τραπέζι όπου έπαιξαν όλοι μαζί πόκερ.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Sean Evans ρώτησε την καλεσμένη σχετικά με την φήμη, με την ίδια να απαντά πως όντως έτσι έγινε, ενώ συμπλήρωσε πως ελπίζει ότι και οι δικοί της φίλοι θα κάνουν κάτι αντίστοιχο για την ίδια.

«Νομίζω πως ο θάνατος έρχεται με τόση μεγάλη θλίψη και το καταλαβαίνω, αλλά εάν δεν υπάρχει πρόβλημα, τουλάχιστον με εμένα, θα προτιμούσα εάν όλοι ήταν χαρούμενοι και το γιόρταζαν με ένα πάρτι» δήλωση χαρακτηριστικά η χολιγουντιανή σταρ.

Η συγκεκριμένη φήμη φέρεται να είχε εμπνεύσει την πλοκή της κλασικής κωμωδίας «Τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπέρνυ» του Ted Kotcheff, αλλά και μια σκηνή στο «Ροζ σκάνδαλα» του Blake Edwards με την Julie Andrews.