Αποκαλύψεις του Russell Crowe για το σίκουελ του «Μονομάχου» που δεν γυρίστηκε ποτέ

gladiator
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

«Δεν νομίζω ότι εκτίμησε το χιούμορ μου» σχολίασε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για τις συζητήσεις με παραγωγό για την ταινία.

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε ο «Μονομάχος» του Ridley Scott το 2000 όπως ήταν αναμενόμενο οδήγησε σε σκέψεις για μια συνέχεια με «βιβλικές» πτυχές, η οποία όμως τελικά δεν γυρίστηκε ποτέ. Σε μια νέα συνέντευξη με το Screen Rant, ο Russell Crowe αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε εκείνη την εποχή με τον παραγωγό Doug Wick σχετικά με το σίκουελ.

«Τελευταία φορά που μίλησα στον Doug, μου είπε ότι είχε μια υπέροχη ιδέα όπου βγάζουν τον Μάξιμο από το στάδιο, μετακινούν έναν μεγάλο βράχο και τον βάζουν σε μια σπηλιά. Ο βράχος κλείνει την σπηλιά και το έχουν αλείψει με έλαια. Τότε ο βράχος ανοίγει και βγαίνει έξω» δήλωσε στην συνέντευξη του ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο Crowe τότε φέρεται να απάντησε στον Wick πως μάλλον δεν έχουν «τα πνευματικά δικαιώματα για εκείνη την ιστορία» και τελικά ο σχεδιασμός δεν προχώρησε. Σύμφωνα με τον ηθοποιό «ήταν πριν από πάρα, πάρα πολύ καιρό και δεν νομίζω ότι εκτίμησε το χιούμορ μου τότε».