Πρώτη ματιά στον τέταρτο κύκλο του «The Crown»

the-crown
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Gillian Anderson και Emma Corrin μεταμορφώνονται σε Margaret Thatcher και πριγκίπισσα Νταϊάνα για το ιστορικό δράμα του Netflix.

Η πολυβραβευμένη δραματική ιστορική σειρά «The Crown» επιστρέφει στις 15 Νοεμβρίου και οι παραγωγοί του Netflix έδωσαν μια πρώτη ματιά στα επεισόδια του τέταρτου κύκλου. Το νέο teaser ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Gillian Anderson στην Margaret Thatcher.

Το τρέιλερ ξεκινά με την Olivia Colman για άλλη μια φορά στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, όμως γρήγορα έρχονται στο προσκήνιο δύο νέοι χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν στο ιστορικό δράμα του Netflix: την πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία ενσαρκώνει η Emma Corrin.

Η Anderson ως Thatcher εμφανίζεται μπροστά από ένα καθρέπτη και να φορά τα χαρακτηριστικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, να κάθεται σε μια εκκλησία και να αντιμετωπίζει δημοσιογράφους έξω από το σπίτι της. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς φιλοδοξεί επίσης να παρουσιάσει τα πρώτα βήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στα φώτα της δημοσιότητας και τις δυσκολίες που κλήθηκε να διαχειριστεί.

Στην τελευταία σκηνή του τρέιλερ η Νταϊάνα φορά το νυφικό του γάμου και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ η Colman ως Ελισάβετ μονολογεί πως «κάτι σημαντικό όπως μοναρχία δεν επιτρέπεται να αποτύχει».