Με άρωμα Nirvana το πρώτο teaser του «The Batman» με τον Robert Pattinson

the-batman-logo-poster
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η πρεμιέρα της νέας περιπέτειας του «Σκοτεινού Ιππότη» της DC θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021.

Το περασμένο σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το FanDome της DC, όπου μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε το πρώτο επίσημο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «The Batman» από τον Matt Reeves με τον Robert Pattinson στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο τρέιλερ όπου ακούγεται το «Something In The Way»  των Nirvana, ο Riddler (τον οποίο ενσαρκώνει ο Paul Dano) αφήνει μια σειρά θανάσιμων γρίφων για τον Batman και τον επιθεωρητή Gordon (Jeffrey Wright), ενώ υπάρχουν ορισμένες κλεφτές ματιές της Zoë Kravitz ως Catwoman.

Το εντυπωσιακό βίντεο ολοκληρώνεται με έναν κακοποιό που φορά μια μεταμφίεση που θυμίζει τους ακολούθους του Joker, να ρωτά τον Batman ποιος είναι και τον «Σκοτεινό Ιππότη» να απαντά πως είναι «η εκδίκηση».

Στην πάνελ συζήτηση που ακολούθησε μετά την προβολή του τρέιλερ ο Reeves εξήγησε πως η ταινία διαδραματίζεται ουσιαστικά στην «δεύτερη χρονιά» του Batman στην ενεργό δράση, όταν αρχίζουν να εξαφανίζονται οι «παραδοσιακοί» μαφιόζοι από το Γκόθαμ Σίτι και να έρχονται στο προσκήνιο πιο εκκεντρικοί και θανάσιμοι χαρακτήρες, όπως η Catwoman, ο Riddler και ο Penguin (Colin Farrell).

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις στα γυρίσματα του «The Batman» και η παραγωγή θα ξεκινήσει ξανά στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2021.