Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver και Jared Leto στο «Gucci» του Ridley Scott

robert-deniro-al-pacino-adam-driver-Jared-leto
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο Βρετανός σκηνοθέτης έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Lady Gaga για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο βιογραφικό δράμα που σχεδιάζει.

Ο Ridley Scott μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει την παραγωγή του «The Last Duel», όμως έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη ταινία του με τίτλο «Gucci». Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Βρετανός σκηνοθέτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver, Jared Leto, Jack Huston και Reeve Carney.

Στο καστ ήδη συμπεριλαμβάνεται η Lady Gaga, η οποία θα ενσαρκώσει την Patrizia Reggiani, πρώην σύζυγο του Maurizio Gucci, εγγονού του ιδρυτή της «αυτοκρατορίας» στον χώρο της μόδας. Μετά από μια επεισοδιακή δίκη το 1998, η Reggiani καταδικάστηκε ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Gucci το 1995 σε 29 έτη κάθειξης όμως η «Μαύρη Χήρα», όπως έγινε γνωστή από σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα, αποφυλακίστηκε το 2016.

Shutterstock / Andrea Raffin

Ο Maurizio Gucci είχε αποκτήσει δύο κόρες με την Reggiani, όμως την είχε αφήσει για μια άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με τις δύο κόρες, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και οι πράξεις της μητέρας του οφείλονται στον όγκο που είχε στον εγκέφαλο και ο οποίος αφαιρέθηκε με επιτυχία το 1992.

Το σενάριο του επόμενου βιογραφικού δράματος του Scott φέρει την υπογραφή του Roberto Bentivegna και είναι βασισμένο στο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder Madness, Glamour and Greed» της Sara Gay Forden.