Αντιδράσεις από την οικογένεια του Chris Cornell για την επικείμενη βιογραφική ταινία

chris-cornell Brian Patterson
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το «Black Days» θα αφηγηθεί τις «τελευταίες μέρες» του frontman των Soundgarden που πέθανε ξαφνικά το 2017.

Η πολυτάραχη ζωή του Chris Cornell και ο ξαφνικός θάνατος του το 2017 θα αποτελέσουν το κεντρικό θέμα της επερχόμενης βιογραφικής ταινίας «Black Days». Σύμφωνα όμως με άρθρο του Pitchfork, οι παραγωγοί της ταινίας δεν έχουν λάβει την σχετική έγκριση από την οικογένεια του μουσικού.

Η είδηση για την επικείμενη παραγωγή έγινε γνωστή μέσω καταχώρησης στο Backstage, μέσω του οποίου γίνεται η αναζήτηση ηθοποιών για πολλούς ρόλους στην βιογραφική ταινία. Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται στο στάδιο του κάστινγκ, ενώ τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο μήνα στο Λος Άντζελες.

Invision/AP / Casey Curry

Εκπρόσωπος της οικογένειας του Chris Cornell τόνισε στο Pitchfork πως οι παραγωγοί του «Black Days» δεν έχουν λάβει την συγκατάθεση ή εξουσιοδότηση για να γυρίσουν την ταινία, ενώ συμπλήρωσε πως ουδέποτε επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια Cornell.

Πίσω από την βιογραφική ταινία βρίσκονται οι Road Rage Films LLC και Amerifilms LLC, στις οποίες επικεφαλής φέρεται να είναι ο ηθοποιός και μουσικός Johnny Holiday. Το Pitchfork σημειώνει πως ο Holiday έπαιξε τον ρόλο του Carl Perkins στο βραβευμένο με Όσκαρ βιογραφικό δράμα «Walk the Line» το 2005, ενώ κυκλοφορεί μουσική ως Kid Memphis.