Νέο άλμπουμ από τους The Killers το 2021

the-killers Anton Corbijn
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ο frontman του αμερικάνικου rock συγκροτήματος απέδωσε την έκρηξη δημιουργικότητας του στην περίοδο του lockdown.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από την κυκλοφορία του «Imploding The Mirage» των The Killers, όμως ήδη έχουν ξεκινήσει να εργάζονται πάνω στο έβδομο άλμπουμ του που αναμένεται το καλοκαίρι του 2021. Η αποκάλυψη για τα σχέδια του αμερικάνικου συγκροτήματος έγινε σε μια συνέντευξη με το NME.

«Κάθε φορά που κάποιος βγάζει έναν δίσκο λέει ότι έχει 50 τραγούδια και θα κυκλοφορήσουν άλλον ένα δίσκο. Εμείς θα το κάνουμε πραγματικά» δήλωσε ο frontman του συγκροτήματος Brandon Flowers, συμπληρώνοντας πως το επόμενο άλμπουμ των The Killers θα κυκλοφορήσει «σε περίπου δέκα μήνες».

Robert Ashcroft

Συνεχίζοντας ο Flowers τόνισε πως δεν ετοιμάζει «ένα άλμπουμ καραντίνας ή κάτι τέτοιο», εξηγώντας πως όταν ολοκληρώνει ένα άλμπουμ έχει βρει έναν ιδανικό ρυθμό. «Γράφεις στίχους, μιξάρεις τα πάντα, το ζεις – μετά πας σε περιοδεία. Είναι ενδιαφέρον να μην πηγαίνεις σε περιοδεία και όλα αυτά τα καταλαμβάνουν χώρο στο μυαλό σου. Απλά επέστρεψα κατευθείαν στο πιάνο. Ήδη εξασκούσα τις μουσικοσυνθετικές ικανότητες μου, οπότε πολλά προέκυψαν γρήγορα»

Πέραν των παραγωγών Jonathan Rado και Shawn Everett, ο Flowers απέφυγε να μιλήσει για τους μουσικούς με τους οποίους θα συνεργαστεί στο επερχόμενο άλμπουμ. Το «Imploding the Mirage» ήταν το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος χωρίς τον κιθαρίστα Dave Keuning και το κενό του στο στούντιο αναπλήρωσαν ο μπασίστας των The Killers, Mark Stoermer, ο Rado και μια σειρά καλεσμένων, όπως ο Lindsey Buckingham των Fleetwood Mac και ο Adam Granduciel των The War on Drugs.