Κόβει την ανάσα το νέο stunt του Tom Cruise

mission-impossible
ΤΡΙΤΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Τα γυρίσματα της έβδομης «Επικίνδυνης αποστολής» στην Μεγάλη Βρετανία είχαν διακοπεί προσωρινά μετά από ένα ατύχημα.

Η παραγωγής του «Επικίνδυνη αποστολή 7» έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, τόσο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όσο και με ατυχήματα στα γυρίσματα. Όπως φαίνεται τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και η παραγωγή συνεχίζει κανονικά.

Σε μια νέα σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα, ο Tom Cruise εκτελεί ένα παράτολμο stunt με μια μοτοσυκλέτα, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει. Στις φωτογραφίες ο πρωταγωνιστής φαίνεται να κάνει ένα μεγάλο άλμα και στην συνέχεια με την βοήθεια ειδικών σκοινιών «απογειώνεται» από την μηχανή.

Στην έβδομη περιπέτεια του Ethan Hunt που σκηνοθετεί ο Christopher McQuarrie επιστρέφουν για άλλη μια φορά οι Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Henry Czerny και Vanessa Kirby, ενώ το ντεμπούτο τους στο πετυχημένο κινηματογραφικό franchise κάνουν οι Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham και Esai Morales.

Εφόσον δεν προκύψουν νέες καθυστερήσεις στην παραγωγή, η Paramount Pictures έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της ταινίας για τον Νοέμβριο του 2021, ενώ άλλο ένα σίκουελ θα ακολουθήσει την αμέσως επόμενη χρονιά.