Scooping στο σπίτι της Emily Ratajkowski

scooping-sto-spiti-tis-emily-ratajkowski
ΤΡΙΤΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η πανέμορφη celebrity μοιράζεται την αγάπη της για την διακόσμηση στο Instagram, ποζάροντας με σέξι μαγιό.

Γεννημένη στο Λονδίνο και μεγαλωμένη στην Καλιφόρνια, η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο -που έγινε ακόμη περισσότερο διάσημη σε όλο τον κόσμο με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines”-,  είναι μια φανατική χρήστρια του Instagram. 

Μέσα από τις συχνές αναρτήσεις της δεν σταματά να επιδεικνύει το πανέμορφο πρόσωπό της, το υπέροχο σώμα της (φορώντας τις περισσότερες φορές κάποιο από τα σέξι μαγιό της συλλογής της Inamorata), αλλά και τις ακτιβιστικές της δράσεις για τα δικαιώματα των γυναικών (μάλιστα έχει συλληφθεί μαζί με την Amy Schumer έπειτα από διαδήλωση έξω από τον Λευκό Οίκο το 2018). 

Ωστόσο, από τον καιρό που αποχώρησε από το μικρό διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες και εγκαταστάθηκε στο νέο της μεγάλο σπίτι των 1.650 τ.μ. στο μοντέρνο προάστιο Echo Par μαζί με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, η Ratajkowski απέδειξε στους ακόλουθούς της το μεγάλο ταλέντο της για τη διακόσμηση.

Κάθε δωμάτιο του σπιτιού είναι δημιουργημένο με βάση το χαλαρό στιλ της Ratajkowski, με την ίδια να ανεβάζει φωτογραφίες στο λογαριασμό της κάθε φορά που θα εξοπλίσει το καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα ή το μπάνιο της με ένα καινούργιο κομμάτι επίπλων. 

THE BEAUTY TEAM