Διχάζει η εορταστική αμφίεση της Adele με μπικίνι και κοτσίδες (φωτό)

adele
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια φόρεσε μπικίνι με σημαία της Τζαμάικα και έκανε κοτσίδες Μπαντού για το καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ.

Το καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις στο Λονδίνο που γιορτάζει τον πολιτισμό των μεταναστών από τις Δυτικές Ινδίες. Δυστυχώς όμως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το καρναβάλι έχει αναβληθεί. Αυτό όμως αυτό δεν σταμάτησε τον κόσμο από το να το γιορτάσει με ασφάλεια.

Η άκρως ανανεωμένη Adele συμμετείχε στους εορτασμούς από το σπίτι της και μοιράστηκε μια φωτογραφία της, όπου φορά ένα μπικίνι με την σημαία της Τζαμάικα και έχει χτενίσει τα μαλλιά της με κοτσίδες των Μπαντού.

«Χαρούμενο αυτό που θα ήταν το καρναβάλι του Νότινγκ Χιλ, πολυαγαπημένο μου Λονδίνο» έγραψε χαρακτηριστικά η Βρετανίδα τραγουδίστρια στο Instagram. Παρά το γεγονός ότι πολλοί χαιρέτησαν την Adele για την δημοσίευση της που απέσπασε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια like, δεν έλειψαν τα σαρκαστικά και χιουμοριστικά σχόλια.

Tumblr / chaptertwo-thepacnw

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν λίγο υπερβολική την αμφίεση της Adele, ενώ άλλοι σημείωσαν μάλλον θέλησε να μοιάσει με την Cynthia, μια κούκλα από την παιδική τηλεοπτική σειρά «Rugrats».

Στον διάλογο που άνοιξε στο Twitter και το Instagram, ορισμένοι χρήστες εξέφρασαν απογοήτευση για την εμφάνιση της Adele, θεωρώντας της προσβλητική και κάνοντας λόγο για πολιτισμική οικειοποίηση.