Ashley Graham:μια προπόνηση αφιερωμένη στις μαύρες κοινότητες

i-ashley-graham-proponithike-gia-enisxusi-ton-mauron-koinotiton
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το γνωστό plus size μοντέλο γυμνάστηκε live στο Instagram, βοηθώντας να συγκεντρωθούν χρήματα για καλό σκοπό.

Το πιο διάσημο top model στην κατηγορία της, αλλά παράλληλα ηθοποιός και τηλεοπτική παρουσιάστρια, ανήμερα της αργίας Juneteenth στις 19 Ιουνίου -ημέρα της επίσημης χειραφέτησης των σκλάβων στις Η.Π.Α.-, έλαβε μέρος σε μια κοινωνική πρωτοβουλία που αφορούσε live προπονήσεις στο Instagram, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τις μαύρες κοινότητες και τα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης, που πλήττονται από συστημικό ρατσισμό και οικονομικές ανισότητες. Το συγκεκριμένο crowdfunding διοργανώθηκε από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Urban Arts Partnership, η οποία αναζητεί τρόπους μέσω της τέχνης ώστε να ενισχύσει τον αγώνα ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις. 

Η 32χρονη Ashley Graham, με την εικονική βοήθεια της προσωπικής της προπονήτριας Kira Stokes, συνεισέφερε στο σκοπό ανεβάζοντας μια 30λεπτη προπόνηση μ εασκήσεις βασισμένες στο σωματικό της βάρος, και ίδρωσε για αυτόν τον καλό σκοπό. Απολαύστε την.

Στα διαλείμματα μετά από κάθε άσκηση, η Graham και η προπονήτρια παρακινούσαν τους θεατές να κάνουν «κλικ» στο κουμπί της δωρεάς. Στο τέλος της προπόνησης (όπου η Graham τα πήγε υπέροχα παρά τα κιλά της), το ποσό που μαζεύτηκε από τον συγκεκριμένο βίντεο έφτασε τα 1.400 δολάρια. 

THE BEAUTY TEAM