Πώς σας φαίνεται η Julia Garner ως Madonna;

madonna-Julia-garner
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ένα follow της «Βασίλισσας της Pop» στο Instagram πυροδότησε νέες φήμες για την παραγωγή μιας βιογραφικής ταινίας.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν αρκετές φήμες πως έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός μιας βιογραφικής ταινίας για την Madonna. Πριν λίγες μάλιστα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως εργάζεται πάνω σε ένα σενάριο με την Diablo Cody, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Μπορεί για την ώρα να μην έχει επισημοποιηθεί τίποτα, όμως η πρόσφατες δραστηριότητες της Madonna στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δώσει τροφή στις φήμες. Όπως παρατήρησαν χρήστες των social media, τόσο η Madonna όσο και ο επί χρόνια μάνατζερ της Guy Oseary πρόσφατα έγιναν followers της Julia Garner στο Instagram.

Shutterstock / Kathy Hutchins

Το 2019 η Julia Garner τιμήθηκε με ένα Primetime Emmy για την ερμηνεία της στην δραματική τηλεοπτική σειρά «Ozark».

Η εκπληκτική ομοιότητα της πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Ozark» με την «Βασίλισσα της Pop» στα νεανικά της χρόνια έχει οδηγήσει πολλούς οπαδούς της Madonna πως η 26χρονη ηθοποιός ενδέχεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για την φημολογούμενη βιογραφική ταινία.

Το 2017 η Madonna είχε αναφερθεί στο σενάριο της βιογραφικής ταινίας «Blond Ambition» που έγραψε η Elyse Hollander και τα δικαιώματα του οποίου είχε αποκτήσει η Universal Pictures. Σε μια ανάρτηση στο Twitter η Αμερικανίδα τραγουδίστρια τόνισε πως δεν είχε δώσει την συγκατάθεση της στην παραγωγή, η οποία δεν γυρίστηκε ποτέ.

«Κανείς δεν ξέρει τι γνωρίζει και τι έχω δει. Μονάχα εγώ μπορώ να αφηγηθώ την ιστορία μου. Οποιοσδήποτε άλλος το επιχειρήσει είναι τσαρλατάνος και ανόητος. Αναζητά άμεση ικανοποίηση χωρίς να κάνει την δουλειά. Αυτή είναι η ασθένεια της κοινωνίας μας» είχε τότε γράψει η Madonna σε Twitter και Instagram.