Η Rihanna αποκαλύπτει την ρουτίνα ομορφιάς που την έκανε ...διάσημη

i-rihanna-apokaluptei-tin-routina-omorfias-pou-tin-ekane-diasimi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Από την εποχή που κατακτούσε τα charts έως την δημιουργία της Fenty Skin, αυτά κάνει η «RiRi» για να παραμένει μια σούπερ σταρ της ομορφιάς.

Η 32χρονη Rihanna έχει μια από τις πιο αξιοζήλευτες επιδερμίδες της showbiz, και αυτό αποτελεί έναν μόνο από τους σοβαρούς λόγους για καταστήσει ιδανική σύμβουλο ομορφιάς για κάθε γυναίκα. Σε τελευταία συνέντευξη για το Harper's Bazaar, η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια και, παράλληλα, επιτυχημένη επιχειρηματίας στον κόσμο των καλλυντικών (Fenty Skin), μοιράστηκε τη ρουτίνα ομορφιάς που την έχει καθιερώσει χρόνια τώρα σαν πρότυπο λάμψης και υγιούς επιδερμίδας από όλες τις beauty editors και beauty bloggers του κόσμου. 

- Έχετε ακούσει τον όρο «διπλός καθαρισμός»; Είναι μια τεχνική που συνηθίζει να χρησιμοποιεί η Rihanna για την αφαίρεση του μακιγιάζ με ένα καθαριστικό προϊόν, και στη συνέχεια η εφαρμογή ακόμη μιας στρώσης cleanser πριν από την εφαρμογή της κρέμας νύχτας. «Είτε θέλετε να καθαρίσετε το μακιγιάζ σας κάθε βράδυ, είτε απλά επιθυμείτε να εξαφανίσετε τη λιπαρότητα το επόμενο πρωί, με τον διπλό καθαρισμό θα νιώσετε το δέρμα σας να αισθάνεται διπλά καθαρό και τέλεια ενυδατωμένο», λέει. 

  - Ποτέ χωρίς το toner της: Η Rihanna λέει ότι το εφαρμόζει αμέσως μετά τον καθαρισμό, ρίχνοντάς το στην παλάμη του χεριού της και απλώνοντάς το απαλά στο δέρμα της χωρίς να το τρίβει με βαμβάκι. «Βοηθά πολύ στην έξτρα ενυδάτωση μετά τον καθαρισμό και στην εξισορρόπηση των επιπέδων του pH του δέρματος, καθιστώντας πιο εύκολη την απορρόφηση άλλων προϊόντων. Επίσης, επιλέγω toner που περιέχουν βιταμίνες Α, C και Ε, επειδή μπορούν να αναζωογονήσουν περισσότερο το κουρασμένο δέρμα και να βοηθήσουν την ταχύτερη παραγωγή νέων κυττάρων», είπε. 

- Προσθέτει μια ενυδατική κρέμα με SPF: «Για κάθε γυναίκα που έχει μελαχρινό έως και πολύ μελαμψό δέρμα, νομίζω ότι η μεγαλύτερη εσφαλμένη αντίληψη είναι ότι δεν χρειάζονται μια ενυδατική κρέμα με SPF. Αλλά είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι είναι μεγάλο λάθος», δήλωσε η Rihanna. «Τα αντηλιακά φίλτρα που περιέχει μια τέτοια κρέμα, όχι μόνο διπλασιάζουν την προστασία κάτω από το κανονικό αντηλιακό που θα φορέσετε βγαίνοντας έξω, αλλά επιπλέον διασφαλίζει ότι οι αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες της κρέμας θα σας αποζημιώσουν ακόμη περισσότερο όσο περνούν τα χρόνια». 

- Η επιπλέον ενυδάτωση είναι το κλειδί: Η Rihanna διατηρεί την επιδερμίδα της ακόμη πιο ενυδατωμένη αυξάνοντας την δράση των ειδικών προϊόντων, χάρη σε μια απλή συνήθεια: «Φροντίζω να δημιουργώ ανεξάντλητες αποθήκες φυσικής υγρασίας μέσα στον οργανισμό μου, είτε πίνοντας πολλά λίτρα νερού μέσα στην ημέρα, είτε επιλέγοντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά αντί για σνακ. Επίσης, έχω αποβάλλει το αλκοόλ από τη ζωή μου, και αυτό είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα που μπορεί να πάει τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας πολύ πιο πέρα από την ενυδάτωση με καλλυντικές φόρμουλες». 

THE BEAUTY TEAM