Η Billie Eilish σχεδίασε το δικό της λογότυπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028

billie-eilish Cubankite
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ανυπομονεί η Αμερικανίδα τραγουδίστρια για την έναρξη των Αγώνων στην «Πόλη των Αγγέλων» σε οχτώ χρόνια.

Η πόλη του Λος Άντζελες θα υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2028 και οι διοργανωτές έδωσαν στην δημοσιότητα το επίσημο σήμα των διοργανώσεων. Μαζί όμως από το επίσημο λογότυπο, οι διοργανωτές σε ανέθεσαν αθλητές, καλλιτέχνες και άλλα σημαντικά πρόσωπα που σχέση με την πόλη να προτείνουν τα δικά τους εναλλακτικά σχέδια για την διοργάνωση.

Ανάμεσα στους δημιουργούς που ανέλαβαν να σχεδιάσουν μια παραλλαγή του «Α» από στο επίσημο λογότυπο συγκαταλέγεται η Billie Eilish, η οποία μεγάλωσε στην «Πόλη των Αγγέλων». Η εκδοχή που ετοίμασε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, το γράμμα είναι σε ανοιχτό πράσινο και πλάγια μορφή.

«Η γραμματοσειρά που επέλεξα είναι η γραμματοσειρά που χρησιμοποιώ για το δικό μου λογότυπο και ποιος ξέρει εάν αυτό θα έχει νόημα στην ζωή μου σε οχτώ χρόνια; Πιστεύω όμως πολύ στο να μην ευχαριστώ το παρελθοντικό ή μελλοντικό εαυτό μου, αλλά να ευχαριστώ των εαυτό μου στο παρόν. Δεν ξέρα πως θα είναι η ζωή μου σε οχτώ χρόνια, αλλά πραγματικά ανυπομονώ για το μέλλον» δήλωσε η Eilish στο σχετικό βίντεο των διοργανωτών.

«Κάθε φορά που επιστρέφω, βρίσκω τον εαυτό μου, το ποια είμαι και τις ρίζες μου. Το Λος Άντζελες είναι εμπνέει με πολλούς τρόπους. Καταρχήν λατρεύω το Λος Άντζελες επειδή είναι πραγματικά διαφορετικό και δεν υπάρχει μονάχα ένας τύπος ανθρώπων. Οι Ολυμπιακοί είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, όλοι μαζί, σε όλο τον κόσμο. Απομένουν οχτώ χρόνια και ανυπομονώ» δήλωσε η 18χρονη τραγουδίστρια.