Kanye West: «Ο Θεός με έβαλε να διακόψω την Taylor Swift»

kanye-west-taylor-swift Jason Decrow
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος μουσικός και υποψήφιος πρόεδρος αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους ανέβηκε στην σκηνή των MTV VMAs το 2009.

Τα MTV Music Video Awards του 2009 είχαν ένα από τα πιο γνωστά «απρόοπτα» των τελευταίων ετών, όταν ο Kanye West «εισέβαλε» στην σκηνή για να διακόψει την Taylor Swift κατά την απονομή βραβείου. Σύμφωνα με τον West, το βραβείο καλύτερου βιντεοκλίπ γυναίκας καλλιτέχνη έπρεπε να πάει στην Beyoncé για το «Single Ladies» και το συμβάν αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσουν στην συνέχεια μεγάλες κόντρες και διαμάχες μεταξύ της Swift και των West και Kim Kardashian.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στον Nick Cannon για την εκπομπή «Cannon’s Class» στο YouTube, ο Αμερικάνος ράπερ και υποψήφιος πρόεδρος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και εξηγήσεις για την εκκεντρική συμπεριφορά του εκείνο το βράδυ.

«Αυτή τη στιγμή, ο Θεός μου δίνει τις πληροφορίες και δεν μου έχει δώσει άλλες πληροφορίες πέραν αυτών των πληροφοριών, οπότε αυτό σημαίνει πως θέλει να πως αυτά τώρα. Εάν ο Θεός δεν ήθελε να ανέβω στην σκηνή και να πως ότι η Beyoncé είχε το καλύτερο βίντεο, δεν θα με έβαζε να κάτσω στην πρώτη σειρά» δήλωσε ο West.

AP/Shutterstock / Jason Decrow

Συνεχίζοντας, ο 43χρονος μουσικός εξήγησε πως σε αντίθετη περίπτωση «θα καθόμουν πίσω, δεν θα ήταν το πρώτο βραβείο και δεν θα ήταν τόσο γελοία ιδέα, επειδή δεν είχα καν ακούσει για αυτόν τον άνθρωπο τότε. Επίσης, το “Single Ladies” είναι ένα από τα σπουδαιότερα βιντεοκλίπ όλων των εποχών. Στην συνέντευξη του ο West ομολόγησε πως ήταν μεθυσμένος στην MTV MVAs, λέγοντας πως έπινε μόνο σαμπάνια επειδή δεν ήθελε να πάει στην τελετή απονομής και ότι την θεωρεί «στημένη».