«No Time To Die»: Πρώτη ματιά στην «αντικαταστάτρια» του James Bond

no-time-to-die-lashana-lynch
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το νέο καταιγιστικό τρέιλερ της 25ης ταινίας του «007» παρουσιάζει την Lashana Lynch δίπλα στον Daniel Craig.

Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το «No Time To Die» με τον Daniel Craig στην τελευταία του ερμηνεία ως James Bond. Στην νέα περιπέτεια που σκηνοθέτησε ο Cary Joji Fukunaga, ο «007» έχει αποσυρθεί και απολαμβάνει μια «ήσυχη» ζωή στην Τζαμάικα.

Όλα όμως αλλάζουν όταν ένας φίλος του από τα παλιά, ο πράκτορας της CIA Felix Leiter (Jeffrey Wright), ζητά την βοήθεια του. Ο Bond τότε αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να αντιμετωπίσει έναν μυστηριώδη εγκληματία που έχει στα χέρια του μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.

Μαζί με τους Craig και Wright, στο «No Time To Die» επιστρέφουν οι Léa Seydoux, Ben Whishaw, Ralph Fiennes και Naomie Harris, ενώ οι Lashana Lynch, Ana de Armas, Billy Magnussen και Rami Malek ενσαρκώνουν νέους χαρακτήρες.

Το νέο τρέιλερ μάλιστα επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο χαρακτήρας της Lynch αποτελεί την αντικαταστάτρια του James Bonds ως «007» της μυστικής υπηρεσίας MI6, με τους δύο πράκτορες να μοιράζονται πολλές σκηνές δράσης. Η πρεμιέρα του «No Time To Die» έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο.