Η Jennifer Lopez με κόμμωση εμπνευσμένη από τα 90’s

i-Jennifer-lopez-me-kommosi-empneusmeni-apo-ta-90s
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ένα remake της Cindy Crawford και της Pamela Anderson στις δόξες τους.

Σε περίπτωση που δεν συνειδητοποιήσατε ακόμη, όλος ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς εν έτει 2020, μοιάζει να επιστρέφει στη δεκαετία του ’90, φέροντας στην πρώτη γραμμή το denim, το δέρμα, τα φανταχτερά υφάσματα, τα ψηλοκάβαλα παντελόνια και τις κομμένες μπλούζες. Αλλά το πιο εντυπωσιακό déjà vu έχει να κάνει με την κόμμωση. Και μια σούπερ σταρ που δείχνει να αγκαλιάζει ξεκάθαρα τη νοσταλγική αναβίωση των 90’s, είναι η 51χρονη Jennifer Lopez, η οποία αποτίει φόρο τιμής στο Bombshell hair style, που έχει μείνει στη συλλογική μνήμη ως «μαλλί-αλά-Cindy Crawford».

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πριν λίγες μέρες, η J. Lo εμφανίστηκε με αυτή την εμβληματική κόμμωση στην πιο λαμπερή έκφανσή του, χάρη στις παροτρύνσεις του προσωπικού της hair stylist Chris Appleton, ο οποίος της δημιούργησε ένα Bombshell που ήρθε για να μείνει. 
Ειρήσθω εν παρόδω, είναι το ίδιο κυματιστό χτένισμα που έκανε διάσημη την Pamela Anderson, και παρόλο που έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια, εξακολουθεί να δείχνει διαχρονικό και αναμφισβήτητα θηλυκό.
Για όσες από εσάς θέλετε να δημιουργήσετε το ίδιο ακριβώς χτένισμα, ο Appleton μοιράστηκε όλη τη διαδικασία βήμα-βήμα σε ένα βίντεο, ώστε να το πετύχετε το τέλειο Bombshell μόνη στο σπίτι. 

THE BEAUTY TEAM