Πώς η Ariana Grande συνδυάζει τη μάσκα Covid-19 με μακιγιάζ ματιών

deite-pos-i-ariana-grande-sunduazei-idanika-ti-maska-covid-19-me-analogo-makigiaz-mation-ariana-grande-sunduazei-idanika-ti-maska-covid-19-me-analogo-makigiaz-mation
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μαθήματα στυλ εν καιρώ πανδημίας από μια ποπ σταρ με 201 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Η ομορφιά μιας τραγουδίστριας ή show woman δεν μπορεί να περιοριστεί, ακόμη και όταν είναι αναγκασμένη να βγαίνει στη σκηνή με μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό. Αυτό απέδειξε πριν μερικές μέρες η Ariana Grande, ανεβάζοντας στον λαοφιλή λογαριασμό της στο Instagram την παρακάτω εικόνα:

Φορώντας μια με μάσκα με αυθεντικό glam-pop σχεδιασμό και άπειρα πολύχρωμα «διαμαντάκια», δημιούργησε ένα μακιγιάζ ματιών που προσφέρει αξεπέραστη ακτινοβολία, συνδυαζόμενο υπέροχα με τις χρωματικές εκλάμψεις που δημιουργούν τα στρασάκια της μάσκας.  
Σύμφωνα με την τεχνική που ακολούθησε, η Grande κοσμεί γενναιόδωρα τις μακριές βλεφαρίδες της με μαύρη μάσκαρα, ενώ αφήνει τα βλέφαρά της σε φυσική απόχρωση με μια σκιά ανάλαφρης κάλυψης. Ωστόσο, το τρικ που τραβά τα βλέμματα είναι μια πινελιά με υγρή σκιά στο χρώμα της λεβάντας, σχεδιασμένη σαν τόξο που ξεκινά από την εσωτερική γωνία του ματιού και καταλήγει κοντά στο φρύδι. Εκτός από τον εντυπωσιασμό που προκαλεί αυτό το μακιγιάζ ματιών και την χρωματική σύνδεση που κάνει με τις αποχρώσεις της μάσκας, είναι γεγονός ότι δημιουργεί και πιο «ανοιχτό» βλέμμα ακόμη και για όσες γυναίκες έχουν μαύρα μάτια και πιο κλειστά βλέφαρα (σαν της  Ariana Grande). 
Είτε γίνει μεγάλο trend το eye-look της ποπ σταρ, είτε δεν γίνει, το σίγουρο είναι ότι αυτή η ανάρτηση κέρδισε πάνω από 7m likes σε μια ώρα από τη δημοσίευση.

THE BEAUTY TEAM