Έτοιμο το σίκουελ του «Μπόρατ»

borat
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Sacha Baron Cohen φέρεται να «υποδύεται τον Μπόρατ ο οποίος υποδύεται τον Cohen» στην νέα κωμωδία.

Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο του Sacha Baron Cohen να φορά το χαρακτηριστικό κοστούμι του πιο γνωστού χαρακτήρα του, του Καζακστανού δημοσιογράφου Μπόρατ, δίνοντας τροφή στην φημολογία για μια συνέχεια. Σύμφωνα με νέο άρθρο του Collider, ο Cohen δεν έχει ολοκληρώσει μονάχα τα γυρίσματα, αλλά έχει ξεκινήσει να την προβάλει «σε επιλεγμένους παράγοντας της βιομηχανίας».

Οι πηγές του άρθρου αναφέρουν πως το σίκουελ διαδραματίζεται στην σύγχρονη εποχή, με τον Μπόρατ να πιστεύει ότι είναι παγκόσμιος αστέρας του κινηματογράφου λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε η ταινία του Larry Charles. Αντί όμως να χαρεί την δημοσιότητα, ο δημοσιογράφος συνεχώς προσπαθεί να κρατήσει την ταυτότητα μυστική με μεταμφιέσεις και ινκόγκνιτο συνεντεύξεις.

Μια πηγή δήλωσε χαρακτηριστικά πως την ταινία είναι ουσιαστικά ο «Cohen να υποδύεται τον Μπόρατ ο οποίος υποδύεται τον Cohen». Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τους συντελεστές της παραγωγής ή τα σχέδια κυκλοφορίας.

Το Collider εκτιμά πως ενδεχομένως θα διανεμηθεί μέσω πλατφόρμας streaming, όπως το Netflix, λόγω του R-rated περιεχομένου του. Δύσκολα άλλωστε θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μέσω της Disney, η έχει απορροφήσει την 20th Century Fox, μέσω της οποίας κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του «Μπόρατ» το 2006.