Ποια παραλία έκανε την Σκιάθο να ξεχωρίσει στην Ευρώπη;

mikri-megali-mpanana-skiathos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Μικρή Μπανάνα, που είναι παραλία γυμνιστών, μπήκε στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς παραλίες του είδους στην Ευρώπη.

Το πανέμορφο νησί των Σποράδων έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, πέραν της φυσικής ομορφιάς του και λόγω του πασίγνωστου μιούζικαλ Mamma Mia!, 12 χρόνια πίσω, μέρος των γυρισμάτων του οποίου πραγματοποιήθηκε στο νησί.

Πλέον, όμως, η Σκιάθος ξεχωρίζει και για άλλους λόγους, αφού η παραλία Μικρή Μπανάνα, που είναι παραλία γυμνιστών, κατέκτησε την 8η θέση στη λίστα με τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών της Ευρώπης, που πραγματοποίησε η OnBuy.com με βάση τα σχόλια των χρηστών στη Google.

Η συγκεκριμένη παραλία συγκέντρωσε βαθμολογία 4,5 και 219 σχόλια, πληρώντας τα κριτήρια της OnBuy.com, η οποία έψαξε τις 50 παραλίες γυμνιστών με την πιο υψηλή βαθμολογία στη Google και με περισσότερα από 200 σχόλια.

Στην κορυφαία θέση βρέθηκε η ισπανική Playa de Ses Illetes, ενώ την δεκάδα απαρτίζουν οι  Knoll στη Βρετανία, η Valalta στην Κροατία, η Playa de los Muertos στην Ισπανία, η Adegas στην Πορτογαλία, το Porto Ferro στην Ιταλία, η Gigaro Beach στη Γαλλία, η Μικρή Μπανάνα της Σκιάθου, η Buhne 16 στη Γερμανία και η Bredene στο Βέλγιο.