Πρώτο τρέιλερ για το επικό «Dune»

dune
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Timothée Chalamet, Oscar Isaac και Rebecca Ferguson πρωταγωνιστούν στην νέα μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας.

Μετά από μια μεγάλη αναμονή σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την βιομηχανία του κινηματογράφου κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το «Dune» από τον Denis Villeneuve. Η νέα μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας του Frank Herbert αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Στο εντυπωσιακό preview της ταινίας ξεχωρίζει ο Timothée Chalamet στον πρωταγωνιστικό ρόλο του πρίγκιπα Paul Atreides, ενώ για την μουσική επένδυση χρησιμοποιήθηκε το «Eclipse» των Pink Floyd που δημιουργεί μια ένα άκρως επική ατμόσφαιρα.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Zendaya, Josh Brolin, Jason Momoa και Sharon Duncan-Brewster. Το σενάριο του νέου «Dune» φέρνει την υπογραφή των Villeneuve, Jon Spaihts και Eric Roth, ενώ ο Hans Zimmer έγραψε το soundtrack.

Όπως είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης τον περασμένο Απρίλιο, σκοπεύει να γυρίσει και μια δεύτερη ταινία. «Δεν θα συμφωνούσα κάνω αυτή την μεταφορά του βιβλίου με μία μονάχα ταινία. Ο κόσμος είναι υπερβολικά πολύπλοκος. Είναι ένας κόσμος που αντλεί δύναμη από τις λεπτομέρειες» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο Vanity Fair.