Επιστροφή του Tom Hanks στα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας για τον Elvis Presley

tom-hanks Featureflash Photo Agency
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η παραγωγή της δραματικής ταινίας είχε διακοπεί τον περασμένο Μάρτιο όταν ο χολιγουντιανός αστέρας και η σύζυγος του νόσησαν με τον κορωνοϊό.

Η νέα βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann με θέμα τις σχέσεις του Elvis Presley με τον μάνατζερ του Tom Parker αναμένονται να ξεκινήσουν ξανά στην Αυστραλία, μετά την διακοπή τον περασμένο Μάρτιο λόγω του κορωνοϊού. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, ο Tom Hanks, και η σύζυγος του Rita Wilson είχαν νοσήσει με τον κορωνοϊό, βάζοντας έτσι προσωρινό φρένο στην παραγωγή.

Shutterstock / Tinseltown

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, τα γυρίσματα του «Elvis», όπως τιτλοφορείται η ταινία, έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας στις 23 Σεπτεμβρίου. Σε ανάρτηση του στο Instagram o σκηνοθέτης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που σύντομα θα επιστρέψει στα σετ. Ο Hanks αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τα γυρίσματα σε δύο εβδομάδες, μόλις βγει από την υποχρεωτική καραντίνα.

«Επιστρέφουμε στο να “ταχτοποιούμε τις δουλειές”, όπως έλεγε ο Elvis. Είναι ένα πραγματικό προνόμιο σε αυτήν την άνευ προηγουμένου παγκόσμια στιγμή που ο Tom Hanks μπόρεσε να επιστρέψει στην Αυστραλία μαζί με τον Austin Butler, όλο το εξαιρετικό καστ και το συνεργείο μας για να ξεκινήσει την παραγωγή» αναφέρει στην ανάρτηση του ο Luhrmann, όπου ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές και τους κάτοικοι του Κουίνσλαντ για την στήριξη της παραγωγής.