Οκτώβριο επιστρέφει ο Bruce Springsteen με το «Letter To You»

bruce-springsteen Danny Clinch
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η E Street Band συνοδεύει για άλλη μια φορά τον εμβληματικό μουσικό στο εικοστό άλμπουμ της καριέρας του.

Ο Bruce Springsteen ανακοίνωσε πως το 20ό άλμπουμ του με τίτλο «Letter To You» θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου. Στα 12 τραγούδια του νέου δίσκου ο Αμερικάνος μουσικός συνεργάζεται για άλλη μια φορά με την E Street Band, με την τελευταία κυκλοφορία τους να είναι το «High Hopes» το 2014.

Το «Letter To You» περιλαμβάνει εννέα νέα τραγούδια του «The Boss» καθώς και τρεις νέες ηχογραφήσεις ανέκδοτων συνθέσεων από την δεκαετία του 1970: τα «Janey Needs a Shooter», «If I Was The Priest» και «Song for Orphans». Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του άλμπουμ, ο Springsteen έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο βίντεο το ομώνυμου τραγουδιού.

Στις ηχογραφήσεις συμμετείχαν οι Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano και Jake Clemon της E Street Band. Η παραγωγή του «Letter To You» φέρει την υπογραφή των Ron Aniello και Springstee, ενώ ο Bob Clearmountain ανέλαβε την μίξη και ο Bob Ludwig το mastering.

Στην επίσημη ανακοίνωση του ο Springsteen εκθείασε την «συναισθηματική φύση» του νέου δίσκου και τόνισε πως λατρεύει «τον ήχο της E Street Band να παίζει εντελώς ζωντανά στο στούντιο, κατά έναν τρόπο που δεν έχουμε ξανακάνει και κατέληξε να είναι μια από τις σπουδαιότερες εμπειρίες ηχογράφησης που είχα ποτέ».

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Letter To You»