H Lady Gaga σε συζητήσεις για ρόλο έκπληξη στις ταινίες X-Men

lady-gaga
ΤΡΙΤΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα pop star φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να εμφανιστεί στις νέες ταινίες των X-Men σε έναν ρόλο έκπληξη.

Η Lady Gaga έχει καταφέρει να μεταπηδήσει με μεγάλη επιτυχία από το τραγούδι στην ηθοποιία, αφού μετά την εμφάνιση της στο «American Horror Story: Hotel» τιμήθηκε με μια Χρυσή Σφαίρα, ενώ απέσπασε μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «Ένα αστέρι γεννιέται» του Bradley Cooper.

Σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας We Got This Covered, η Αμερικανίδα pop star ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στις νέες ταινίες της Disney με τους ήρωες της Marvel. Πιο συγκεκριμένα η Lady Gaga βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο της Emma Frost, πιο γνωστής ως «Λευκής Βασίλισσας».

Marvel

Πρόκειται για μια μεταλλαγμένη με πανίσχυρες τηλεπαθητικές δυνάμεις με πλούσια ιστορία στις σελίδες των «X-Men» και από ορκισμένη εχθρός της ομάδας του Dr. X, γίνεται ηγέτιδα τους. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν σχέδια για να εμφανιστεί στις ταινίες του Bryan Singer, η Emma Frost έκανε το ντεμπούτο της στο reboot της Fox, η January Jones έπαιξε τον ρόλο της Frost, απογοητεύοντας όμως τους θαυμαστές της Marvel, καθώς ο χαρακτήρας της δεν ήταν ιδιαίτερα πιστός στα κόμικ.

Γενικότερα πάντως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα σχέδια της Disney σχετικά με τους X-Men μετά την εξαγορά της 20th Century Fox, η οποία και είχε τα σχετικά δικαιώματα για τις κινηματογραφικές παραγωγές του franchise. Πέραν από την Laga, η Janelle Monáe πρόσφατα αποκάλυψε το ενδιαφέρον της για τον ρόλο της Storm.

Shutterstock

«Οπωσδήποτε το έχω κοινοποιήσει. Ένα από τα όνειρα μου ανέκαθεν ήταν να παίξω την Storm. Δεν ξέρω εάν εμφανίζεται στον “Μαύρο Πάνθηρα”, αλλά θα ήταν όνειρο να εμφανιστεί εκεί. Δεν ξέρω που βρίσκονται με αυτά. Πολλές γυναίκες έχουν υποδυθεί την Storm και έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και θα μου άρεσε να ανήκω σε εκείνη την ομάδα καλλιτεχνών και να δικαιώσω την Storm» δήλωσε η Monáe στο Empire.