«Moonbase 8»: Τρεις γκαφατζήδες αστροναύτες μετράνε τ' άστρα

moonbase-8
ΤΡΙΤΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

John C. Reilly, Tim Heidecker και Fred Armisen πρωταγωνιστούν στην νέα χιουμοριστική σειρά επιστημονικής φαντασίας.

Το περασμένο σαββατοκύριακο συμπληρώθηκαν 58 χρόνια από την ιστορική ομιλία του John F. Kennedy στο Χιούστον, όπου μίλησε για το διαστημικό πρόγραμμα «Απόλλων» με στόχο το φεγγάρι. Στα πλαίσια εορτασμού της επετείου, το Showtime έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς «Moonbase 8» με τους John C. Reilly, Tim Heidecker και Fred Armisen που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Η νέα σειρά επικεντρώνεται σε τρεις «δεύτερης διαλογής» αστροναύτες οι οποίοι ζουν και εργάζονται σε έναν προσομοιωτή σεληνιακής βάσης της NASA στην Αριζόνα. Στόχος τους είναι να καταφέρουν να συμμετάσχουν σε μια αποστολή στο φεγγάρι, όμως όπως γίνεται αντιληπτό από το teaser, οι τρεις γκαφατζήδες αστροναύτες μάλλον δεν έχουν τις απαιτούμενες δεξιότητες για κάτι τέτοιο. Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Jonathan Krisel, ο οποίος έγραψε και το σενάριο με τον Heidercker.

Σε αντίθεση με πολλές από τις πρόσφατες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές που διαδραματίζονται στο διάστημα, το «Moonbase 8» αφήνει στην άκρη τις μεγάλες φιλοσοφικές ερωτήσεις σχετικά με την θέση του ανθρώπου στο σύμπαν και επενδύει στο κωμικό ταλέντο των πρωταγωνιστών του.

Πρόκειται άλλωστε για το πρώτο project του Reilly μετά το 2018 και το απογοητευτικό «Holmes & Watson». Ο Armisen από την πλευρά του πρόσφατα συμμετείχε στο livestream της φιλανθρωπικής συναυλίας «Light in the Attic», αλλά και σε μια all-star ερμηνεία του «Eat It» από τον Weird Al, ενώ ο Heidecker κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Fear of Death» στις 25 Σεπτεμβρίου.