Το Instagram αποκαλύπτει το σπίτι των Blake Lively και Ryan Reynolds

ryan-reynolds-blake-lively Gregory Pace
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Οι δύο χολιγουντιανοί σταρ μπορεί να αποφεύγουν την δημοσιότητα, όμως τα social media δίνουν μια «κλεφτή ματιά» στο εσωτερικό του σπιτιού τους.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έχουν δημιουργήσει μια δική τους φωλιά στην Pound Ridge γειτονιά της Νέας Υόρκης, όπου μεγαλώνουν τα τρία τους παιδιά, την Inez, την Betty και τον James. Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το σπίτι το 2012, μόλις έξι μήνες μετά που άρχισε η σχέση τους.

Το σπίτι έχει επτά υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, αλλά ενώ στην έκταση 47 στρεμμάτων υπάρχει επίσης ένας στάβλος. Παρά το γεγονός ότι οι δύο αστέρες του θεάματος γενικότερα αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας στην προσωπική τους ζωή, έχουν δώσει μερικές κλεφτές ματιές στο σπίτι τους μέσω των social media.

Το εξωτερικό
Το 2016 ο Reynolds ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την μητέρα του έξω από το σπίτι του. Όπως φαίνεται από την ανάρτηση, το ξύλινο σπίτι είναι βαμμένο γκρι, ενώ οι καμάρες στα παράθυρα και τις πόρτες σε κρεμ. Το ζευγάρι έχει εγκαταστήσει και έναν πράσινο παραδοσιακό βρετανικού τύπου τηλεφωνικό θάλαμο.

Το σαλόνι
Ο κινηματογραφικός «Deadpool» έχει γυρίσει αρκετά βίντεο στο σαλόνι του σπιτιού, όπου οι τοίχοι φαίνεται πως είναι διακοσμημένοι με ξύλινα πάνελ και κορνιζαρισμένες φωτογραφίες από ηλιοβασιλέματα. Στην μία πλευρά του σαλονιού υπάρχει μια λευκή λάμπα γραφείου, ενώ στην άλλη ένα κρεμ φωτιστικό δαπέδου.

Instagram
Η κουζίνα
Σε μια φωτογραφία από τα γενέθλια της που μοιράστηκε η Lively μέσω του Instagram Stories, όπου ο σύζυγος της κρατά μια εντυπωσιακή τούρτα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η κουζίνα τους έχει την δική της τραπεζαρία, με πέτρινους τοίχους, ξύλινα πατώματα και ένα ξύλινο τραπέζι. Σε άλλες φωτογραφίες του ζευγαριού από το Instagram διακρίνεται ένα τεράστιο φωτιστικό στο ταβάνι, ένας καναπές σε σκούρο γκρι και μια ένα κρεμ παιδικό καρεκλάκι.

Instagram
Γκαρνταρόμπα
Όπως κάθε χολιγουντιανό ζευγάρι που σέβεται τον εαυτό του, οι Lively και Reynolds έχουν ένα δωμάτιο αποκλειστικά για την γκαρνταρόμπα τους, το οποίο συνδέεται με την κύρια κρεβατοκάμαρα του σπιτιού. Στις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Lively στο Instagram φαίνονται τα ατέλειωτα ράφια για τα παπούτσια και της τσάντες της, ενώ στο κέντρο υπάρχει μια συρταριέρα με μαρμάρινο πάγκο για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.