Η νέα σύντροφος του Brad Pitt ρίχνει λάδι στη φωτιά μέσω Instagram

nicole-poturalski-brad-pitt-angelina-Jolie
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Νέες εντάσεις μεταξύ του χολιγουντιανού αστέρα και της πρώην συζύγου του Angelina Jolie με αφορμή το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Nicole Poturalski, η οποία φημολογείται ότι έχει δεσμό με τον Brad Pitt, έχει κάνει μια σειρά αινιγματικών αναρτήσεων στο Instagram σχετικά με την ευτυχία, σε μια περίοδο που υπάρχουν μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στον χολιγουντιανό αστέρα και την πρώην σύζυγο του, Angelina Jolie.

Ο Pitt φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με την Γερμανίδα μοντέλο Poturalski τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα εθεάθησαν μαζί στην εξοχική κατοικία του Αμερικάνου ηθοποιού στα νότια της Γαλλίας, όπου έκαναν διακοπές μαζί.

Η 27χρονη καλλονή έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που φέρονται να παραπέμπουν στην Angelina Jolie. Οι σχέσης μεταξύ του Pitt και της Jolie δεν είναι οι καλύτερες αυτό το διάστημα, καθώς πλησιάζει η ακροαματική διαδικασία για την έκδοση διαζυγίου και την επιμέλεια των παιδιών τους.

«Οι χαρούμενοι άνθρωποι δεν μισούν» έγραψε η Poturalski σε μια νέα ανάρτηση της στο Instagram, ποζάροντας με ένα πορτοκαλί μίνι φόρεμα της With Jéan. Όπως έχουν σημειώσει πολλοί χρήστες των social media, η 27χρονη Γερμανίδα θυμίζει έντονα την πρώην σύζυγο του Pitt.

Shutterstock / Everett Collection

Οι σχέσεις του πρώην ζεύγους έχουν χειροτερέψει το τελευταίο διάστημα, με άρθρο της Mirror να αποκαλύπτει ότι υπήρξε μεγάλη ένταση όταν η Jolie ζήτησε την αντικατάσταση του δικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση τους.

Η 45χρονη ηθοποιός ισχυρίζεται πως ο δικαστής John W. Ouderkirk δεν είχε αποκαλύψει «τις υποθέσεις που δείχνουν μια τρέχουσα, συνεχιζόμενη, επαναλαμβανόμενη πελατειακή σχέση μεταξύ του δικαστή και του συμβούλου του εναγόμενου». Η πλευρά του Pitt απάντησε προειδοποιώντας πως η προσπάθεια αντικατάστασης του δικαστή θα έχει «αρνητικές επιπτώσεις» στα παιδιά του ζεύγους.