Το «Matrix 4» τελικά θα είναι μια συγκινητική ιστορία αγάπης

the-matrix
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Keanu Reeves έδωσε ορισμένα νέα ενδιαφέροντα στοιχεία για πολυαναμενόμενο σίκουελ που γράφει και σκηνοθετεί η Lana Wachowski.

Πριν από ένα περίπου χρόνο έγινε γνωστό πως ένα από τα σημαντικότερα κινηματογραφικά franchise της πρώτης δεκαετίας του 2000, το «The Matrix», θα επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη. Τα γυρίσματα της ταινίας, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Lana Wachowski, ξεκίνησαν νωρίτερα μέσα στην χρονιά, όμως διακόπηκαν τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε εμφάνιση του εξ αποστάσεως στο «The One Show», ο Keanu Reeves μίλησε για την επιστροφή του στον ρόλο του Neo μετά από 17 σχεδόν χρόνια και αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία για την πλοκή και την υπόθεση της ταινίας.  Όταν ρωτήθηκε τι μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του franchise από το νέο σίκουελ, ο Reeves απάντησε μια «συγκινητική ιστορία αγάπης».

«Έχουμε μια υπέροχη σκηνοθέτιδα, την Lana Wachowski, και έχει γράψει ένα όμορφο σενάριο που είναι μια ιστορία αγάπης, είναι συγκινητικό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικάνος ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε πως «είναι μια διαφορετική εκδοχή, ένα κάλεσμα σε αφύπνιση και έχει λίγη σπουδαία δράση. Όλα θα αποκαλυφθούν».

Στην ερώτηση για το εάν το νέο σίκουελ αποτελεί πρίκουελ στην κεντρική ιστορία του «Matrix», ο πρωταγωνιστής ήταν κατηγορηματικός και τόνισε πως η ταινία «δεν επιστρέφει στο παρελθόν». Όπως έχει συμβεί με όλες τις μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές, το «Project Ice Cream», όπως ήταν η κωδική ονομασία του «The Matrix 4» πριν ανακοινωθεί επίσημα, η πρεμιέρα της ταινίας έχει αλλάξει και εφόσον δεν προκύψουν νέες αναβολές, θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2022.