«The Batman»: Eπανεκκίνηση γυρισμάτων μετά την ανάρρωση του Robert Pattinson

robert-pattinson Matt Baron
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Παράλληλα με την νέα ταινία του «Σκοτεινού Ιππότη» υπάρχουν σχέδια για μια πρίκουελ τηλεοπτική σειρά για την αστυνομία του Γκόθαμ Σίτι.

Τα γυρίσματα του «The Batman» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Matt Reeves ξεκίνησαν ξανά μετά την πρόσφατη διακοπή λόγω διάγνωσης του Robert Pattinson με τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της Warner Bros. Pictures στο Variety, η παράγωγή της ταινίας συνεχίζεται πλέον κανονικά.

«Μετά το διάλειμμα καραντίνας για προληπτικούς λόγους λόγω COVID-19, τα γυρίσματα του “The Batman” ξεκίνησαν πάλι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του χολιγουντιανού στούντιο στο Variety.

Η παραγωγή του νέου reboot του «Σκοτεινού Ιππότη» είχε διακοπεί αρχικά τον Μάρτιο, μετά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού και διακόπηκε ξανά στις αρχές Σεπτεμβρίου, δύο μέρες μετά την επανέναρξη των γυρισμάτων λόγω της κατάστασης του Pattinson.

Η πρεμιέρα της ταινίας είχε σχεδιαστεί για τον Ιούνιο του 2021, όμως λόγω των αναβολών η Warner Brothers αποφάσισε να την καθυστερήσει για τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Η πανδημία έχει προκαλέσει αναστάστωση στον γενικότερο προγραμματισμό του στούντιο, καθώς πρόσφατα ανακοινώθηκε αναβολή της πρεμιέρας για την νέα solo ταινία της Wonder Woman.

Παράλληλα όμως με την νέα περιπέτεια του Batman, ο σκηνοθέτης της ταινίας αποκάλυψε πως η Warner και ΗΒΟ σχεδιάζουν μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο «Gotham Central», η οποία διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο με το «The Batman» και ένα χρόνο πριν τα γεγονότα της νέας ταινίας.

Σε δηλώσεις του ο Reeves εξήγησε πως η σειρά θα επικεντρώνεται στο αστυνομικό τμήμα του Γκόθαμ Σίτι και θα εξετάζει σε μεγαλύτερο βαθμό την «ανατομία της διαφθοράς» στην πόλη όπου δρα ο Batman.