Είναι ο Tom Hardy ο επόμενος James Bond;

tom-hardy Tinseltown
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει τον Βρετανό ηθοποιό να έχει συμφωνήσει να διαδεχτεί τον Daniel Craig ως «007» στην μεγάλη οθόνη.

Για πολλά χρόνια ο Tom Hardy βρισκόταν σχετικά ψηλά τις λίστες των υποψηφίων για τον ρόλο του James Bond μετά την επικείμενη αποχώρηση του Daniel Craig. Σύμφωνα με νέες φήμες ο Βρετανός ηθοποιός φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τους παραγωγούς του «007» για να πρωταγωνιστήσει στις επόμενες ταινίες του franchise.

Άρθρο της ιστοσελίδα The Vulcan Reporter ισχυρίζεται πως η συμφωνία με τον Hardy θα ανακοινωνόταν τον προσεχή Νοέμβριο, όμως τα σχέδια των παραγωγών άλλαξαν λόγω της αναστάτωσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊου.

Shutterstock / Richard Peterson

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι κυρίως γνωστός για τις συνεργασίες του με τον Christopher Nolan, σε ταινίες όπως τα «Inception», «Δουνκέρκη» και «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στα «Bronson», «Mad Mad: Ο δρόμος της οργής» και «Venom».

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Hardy τον ρόλο του James Bond υπήρξαν θερμές. Δεν έλειψε όμως ο σκεπτικισμός, δεδομένου ότι η τελευταία ταινία με τον Craig, το «No Time To Die» σε σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga, δεν έχει προβληθεί ακόμα, οπότε θεωρητικά όλα παραμένουν ανοιχτά μέχρι να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.