Η Selena Gomez έχει τις πιο ψυχολογημένες συμβουλές ομορφιάς

i-selena-gomez-exei-tis-pio-psuxologimenes-sumboules-omorfias
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η τραγουδίστρια με τους 193m ακόλουθους στο Instagram μιλά για την επίδραση της μαμάς της στην σπάνια ομορφιά της.

«Όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια, που νομίζουν ότι πρέπει να αισθάνονται και να δείχνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος ορίζεται κατά βάση από το διαδίκτυο, με κάνουν να νιώθω άβολα. Δεν φοβάμαι να πω ότι μερικές φορές οι θαυμάστριές μου και φανατικές ακόλουθοί μου στο Instagram, με οδηγούν να ξεσπάσω και να πω όσο πιο δυνατά μπορώ “Σπάστε αυτό το καλούπι!” Η ομορφιά επικεντρώνονται σε ένα πράγμα: το να νιώθεις καλά με τον εαυτό σας», λέει η 28χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Allure, τον τρόπο που η ίδια έχει καταφέρει να μεταφέρει την ουσία της ομορφιάς από τα μέσα προς τα έξω, εστιάζοντας στη δημιουργία μιας σειράς καλλυντικών -Rare Beauty-, της οποίας τα κέρδη για τα επόμενα 10 χρόνια, θα διατίθενται στους φορείς αντιμετώπισης της ψυχικής υγείας και των μειονοτήτων στις ΗΠΑ. 

Η ομορφιά είναι μυαλό, σώμα και ψυχή: «Έχω αγωνιστεί ανοιχτά κατά της κατάθλιψης και υπέρ της ψυχικής υγείας, επειδή κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι ο χρόνος που θα αφιέρωνα για τον εαυτό μου, έπρεπε να αντικατοπτρίζεται σε όλα όσα με απελευθέρωναν από τα “πρέπει”. Το κυριότερο; Λιγότερο μακιγιάζ, περισσότερη αγάπη για τις ατέλειές μου. Έτσι ακριβώς νιώθω το μακιγιάζ. Σαν ένα αξεσουάρ, που επιλέγω να το φοράω επειδή νιώθω καλά και όχι για να καμουφλάρω ενοχικά τα ψεγάδια μου. Υπάρχει μια τεράστια αληθινή ζωή εκεί έξω, που μπορεί να κάνει κάθε υπέροχα φιλτραρισμένη selfie σας στο Instagram, να μοιάζει με εφιάλτη -ακριβώς επειδή δεν είστε εσείς. Οπότε, μείνετε όσο πιο φυσική μπορείτε και αγαπήστε τα κουσούρια σας». 

«H μαμά μου είναι η έμπνευση για την μελλοντική ομορφιά μου»: «Ήταν η μεγαλύτερη fan της Drew Barrymore και κάθε είδους beauty trend που γέννησαν τα 90’s, αποτελώντας για μένα ένα σύμβολο. Στην εποχή της, η ίδια ήταν μια από τις πιο περιζήτητες makeup artists, όμως αυτό που απολάμβανα περισσότερο ήταν οι στιγμές που πήγαινα στο δωμάτιό της και την έβλεπα να περιποιείται το πρόσωπό της μέσα σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα, με κεριά, μουσική κι ένα μικρό ποτήρι -κάτι σαν μυσταγωγία ομορφιάς. Καθόμουν μαζί της δίπλα στον καθρέφτη παρακολουθώντας πόση υπομονή έδειχνε με το μασάζ προσώπου. Αυτή η κίνηση έχει γίνει και για μένα καθημερινή ιεροτελεστία». 

THE BEAUTY TEAM