Ο Ryan Reynolds «καλοβλέπει» την ποδοσφαιρική ομάδα του Ρέξαμ

ryan-reynolds Charles Sykes
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μαζί με τον Rob McElhenney σκέφτεται να κάνει μια μεγάλη επένδυση στο ιστορικό σωματείο της Ουαλίας.

Η ουαλική ομάδα ποδοσφαίρου του Ρέξαμ, η οποία αγωνίζεται στην Νάσιοναλ Λιγκ, την πέμπτη εθνική κατηγορία στις αγγλικές διοργανώσεις, σύντομα ενδέχεται να αποκτήσει δύο μεγάλους αστέρες που θα την βοηθήσει να ανέβει στις πρώτες κατηγορίες. Όχι, δεν πρόκειται για παίχτες όπως τον Cristiano Ronaldo ή τον Lionel Messi, αλλά για τους Ryan Reynolds και Rob McElhenney.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Deadpool» και ο δημιουργός του «It’s Always Sunny in Philadelphia» έχουν κάνει μια πρόταση επένδυσης δυόμιση εκατομμυρίων δολαρίων στην ποδοσφαιρική ομάδα. Από το 2011 η διαχείρηση της Wrexham AFC, όπως είναι το πλήρες όνομα της, έχει περάσει στα χέρια των οπαδών της. Την περασμένη Τρίτη το συμβούλιο των μελών έδωσε το πράσινο φως για την έναρξη συνομιλιών με τους Reynolds και McElhenney.

«Εν ευθέτω χρόνω, οι κύριοι McElhenney και Reynolds θα παρουσιάσουν το όραμα τους για την Wrexham AFC και την πρόταση τους στα μέλη για την οποία θα ψηφίσουν στην δεύτερη ειδική συνέλευση» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η Wrexham AFC ιδρύθηκε στην πόλη του Ρέξαμ το 1864 από μέλη της τοπικής ομάδας κρίκετ που αναζητούσε ένα άθλημα για τους χειμερινούς μήνες. Η ομάδα έχει ιδιαίτερη ιστορική αξία καθώς αποτελεί το παλαιότερο ποδοσφαιρικό σωματείο στην Ουαλία και τρίτη παλαιότερη επαγγελματική ομάδα σε όλο τον κόσμο.