Henry Cavill: «Θα λάτρευα να παίξω τον James Bond, θα ήταν πάρα πολύ συναρπαστικό»

henry-cavill Rob Latour
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις για τον διάδοχο του Daniel Craig στον ρόλο του «007» δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη πως οι παραγωγοί του James Bond έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Tom Hardy για να διαδεχτεί τον Daniel Craig στον ρόλο του James Bond. Η είδηση δεν έχει διαψευστεί επίσημα, όμως σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Henry Cavill, φαίνεται πως δεν έχει παρθεί ακόμα τελική απόφαση για τον επόμενο «007».

Μιλώντας στο G2, ο σύγχρονος κινηματογραφικός Superman αναφέρθηκε στις συζητήσεις σχετικά με τον διάδοχο του Craig και πρότεινε τον εαυτό του, υπονοώντας ότι η θέση παραμένει κενή. «Εάν οι [παραγωγοί του Bond, Barbara Broccoli και Michael G. Wilson] ενδιαφερόντουσαν, οπωσδήποτε θα άρπαζα την ευκαιρία» σχολίασε ο Βρετανός ηθοποιός.

Η πρεμιέρα του «No Time To Die» έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο.

«Σε αυτή τη φάση, όλα είναι στον αέρα. Θα δούμε τι θα συμβεί. Αλλά ναι, θα λάτρευα να παίξω τον Bond, θα ήταν πάρα, πάρα πολύ συναρπαστικό» συμπλήρωσε στην συνέχεια ο Cavill. Μένει να φανεί εάν ο ηθοποιός θα καταφέρει να ενσαρκώσει άλλον έναν εμβληματικό χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη.

Παρά το γεγονός ότι οι Cavill και Hardy βρίσκονται ανάμεσα στα φαβορί για να αναλάβουν τον ρόλο του James Bond, υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο οι παραγωγοί να προχωρήσουν με έναν μη λευκό ή μια γυναίκα ηθοποιό. Το «No Time To Die» που κυκλοφορεί σύντομα, κορωνοϊού επιτρέποντος, παρουσιάζει την Lashana Lynch ως «αντικαταστάτρια» του James Bond μετά την συνταξιοδότηση του από τις μυστικές υπηρεσίες.