Ο Steven Soderbergh επιστρατεύει το Χόλυγουντ για μια ληστεία στο Ντιτρόιτ του 1955

steven-soderbergh Denis Makarenko
ΤΡΙΤΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, Amy Seimetz, Jon Hamm και Ray Liotta συμμετέχουν στο καστ του «No Sudden Move».

Ο Steven Soderbergh ετοιμάζεται να επιστρέψει στα στούντιο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «No Sudden Move» για λογαριασμό των HBO Max και Warner Media. Όπως έγινε γνωστό από τις επίσημες ανακοινώσεις, στο καστ της νέας ταινίας συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ.

Στην «No Sudden Move» θα αναμένονται να εμφανιστούν μεταξύ άλλων οι Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, Amy Seimetz, Jon Hamm, Ray Liotta, Kieran Culkin, Brendan Fraser, Noah Jupe, Bill Duke, Frankie Shaw και Julia Fox. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Ed Solomon, με τον οποίο ο σκηνοθέτης πρόσφατα συνεργάστηκε στο πειραματικό θρίλερ «Mosaic».

Η δράση της νέας ταινίας εκτυλίσσεται στο Ντιτρόιτ του 1955 και πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια μιας ληστείας που έχει οργανώσει μια ομάδα μικροκακοποιών. Καθώς όλα πάνε στραβά στην ληστεία, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερα όταν οι ήρωες μαθαίνουν το γιατί, με τις αποκαλύψεις να επηρεάζουν δραματικά την πόλη που μαστίζεται από κοινωνικές και φυλετικές εντάσεις.

«Τελευταία φορά που γύρισα μια ταινία στο Ντιτρόιτ με ένα υπέροχο σενάριο και ένα υπέροχο καστ, τα πράγματα εξελιχθήκανε πραγματικά καλά, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος πίσω από την μάσκα μου τα ώρα» δήλωσε ο Soderbergh για την νέα παραγωγή.