Ο «λίγο θαμπός κόσμος» της Billie Eilish έρχεται τον Φεβρουάριο

billie-eilish Kenneth Cappello
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο R.J. Cutler για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια φαινόμενο θα κυκλοφορήσει μέσω του Apple TV+.

Η Billie Eilish ανακοίνωσε πως το νέο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Billie Eilish: The World’s a Little Blurry» θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου 2021, μέσω κινηματογράφων και της συνδρομητικής πλατφόρμας streaming Apple TV+.

Η περασμένη χρονιά υπήρξε ιδιαίτερα πετυχημένη για την 18χρονη Αμερικανίδα αφού τον Μάρτιο κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», με το «bad guy» να σπάει πολλά ρεκόρ και ανακηρύσσεται τραγούδι της χρονιάς. Φέτος η Eilish κέρδισε πέντε βραβεία Grammy και λίγο πριν την έναρξη της πανδημίας κυκλοφόρησε το τραγούδι της για την νέα ταινία του James Bond.

Σκηνοθέτης του «Billie Eilish: The World’s a Little Blurry» που αποτελεί συμπαραγωγή των Apple Original Films, Interscope Films, Darkroom, This Machine και Lighthouse Management & Media είναι ο R.J. Cutler, ο οποίος έχει γυρίσει πρόσφατα τα ντοκιμαντέρ «The World According to Dick Cheney» και «The September Issue».

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Cutler έφτασε σε συμφωνία με την Apple για την παραγωγή μιας σειράς ντοκιμαντέρ για παγκόσμιες ηγετικές φυσιογνωμίες, όπως τους Oprah Winfrey, Gloria Steinem, Spike Lee, Lin-Manuel Miranda, Yara Shahidi, Stevie Wonder, Aly Raisman, Misty Copeland, Big Bird και άλλους.