Μάθετε τι κάνει η Jessica Alba πριν από κάθε Zoom Meeting

mathete-ti-kanei-i-Jessica-alba-prin-apo-kathe-zoom-meeting-Jessica-alba-prin-apo-kathe-zoom-meeting
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

«Η τέλεια διαφάνεια και η φυσική λάμψη, υπάρχει μόνο μέσα στους κρυστάλλους».

Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εφαρμογές που επιτρέπουν την live επικοινωνία μέσα από μια οθόνη, κάθε γυναίκα μπορεί πλέον να συνεχίσει ανεμπόδιστα τις επαγγελματικές επαφές της εξ αποστάσεως. Πράγμα που σημαίνει ότι το πρώτο πράγμα που θα δουν οι «απέναντι», είναι το πρόσωπό σας. Σε τέτοιου είδους διαδικτυακές επαφές, μπορείτε από το λαιμό και κάτω να φοράτε τις πιτζάμες ή τη φόρμα σας, αλλά το πρόσωπό σας πρέπει να είναι τόσο φροντισμένο όσο αν βρισκόσασταν στο πιο κρίσιμο ραντεβού της ζωής σας δια ζώσης. 

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Jessica Alba, με την ευκαιρία της δημιουργίας της προσωπικής της σειράς καλλυντικών Honest Beauty, μοιράστηκε με τους 18.5m ακόλουθούς της στο Instagram τις καλύτερες συμβουλές, αποκαλύπτοντας κάτι που δεν γνωρίζαμε για τη ρουτίνα ομορφιάς της: λατρεύει τους κρυστάλλους.

- Οι θεραπείες με κρυστάλλους έχουν μετατραπεί τα τελευταία χρόνια από εναλλακτική new age πρακτική σε καθημερινή ρουτίνα αναζωογόνησης, με έμφαση στον καθαρισμό της επιδερμίδας και στην πρόληψη κατά των ρυτίδων. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι πολύτιμοι λίθοι και κρύσταλλοι έχουν ευεργετική επίδραση όχι μόνο στην επιδερμίδα αλλά και στη διάθεση, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν άμεσα τα επίπεδα της συνολικής ενέργειας του οργανισμού. 

«Μου αρέσουν οι κρύσταλλοι επειδή ανακάλυψα ότι κρύβουν μέσα τους απίστευτη δύναμη και ενέργεια. Είτε χρησιμοποιώ τα ειδικά roller με ημιπολύτιμους λίθους τα οποία κάνουν μασάζ στο πρόσωπο, είτε επιλέγω να απλώνω στο δέρμα μου έναν ορό με αμέθυστο, παρατηρώ ότι βοηθά άμεσα την επιδερμίδα μου να ξανανιώνει, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και γεμίζοντας κάθε μου εμφάνιση στο Zoom Meeting με ηρεμία και αυτοπεποίθηση», λέει η Alba, προσθέτοντας ότι η σειρά προϊόντων της είναι εμπλουτισμένη με αυτόν τον κρύσταλλο, συνδυαστικά με βιταμίνη C, εκχυλίσματα ροδιού και jojoba και εξαιρετικά ενυδατικά όπως το λάδι καρύδας και το υαλουρονικό οξύ. 

Όσον αφορά στη ρουτίνα μακιγιάζ πριν από κάθε online επικοινωνία, η Alba τονίζει ότι δεν χρειάζεται προϊόντα makeup: «Διαφάνεια και λάμψη είναι το μυστικό για μια επιτυχημένη διαδικτυακή συνομιλία. Χρησιμοποιώ την ενυδατική κρέμα μου CCC Tinted Moisturizer, η οποία με προστατεύει από την έκθεση στο μπλε φως της οθόνης -ενώ ταυτόχρονα προσδίδει ένα υγιές bronze look- και ολοκληρώνω την εικόνα μου με λίγη μάσκαρα και ένα μολύβι φρυδιών». 

THE BEAUTY TEAM