Millie Bobby Brown: «Η Amy Winehouse είναι εμβληματική»

millie-bobby-brown-amy-winehouse
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» δήλωσε πως θα ήθελε πολύ να ενσαρκώσει την Βρετανίδα τραγουδίστρια στην μεγάλη οθόνη.

Μετά την τεράστια επιτυχία ως Eleven στο «Stranger Things», η Millie Bobby Brown έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο ως πρωταγωνίστρια στο «Ενόλα Χολμς» του Netflix, όπου ενσαρκώνει την «άγνωστη» νεότερη αδερφή του Σέρλοκ Χολμς. Σε μια νέα συνέντευξη της για το Netflix Latinoámerica, η 16χρονη ηθοποιός ρωτήθηκε ποια ιστορική φυσιογνωμία θα ήθελε να υποδυθεί στο μέλλον.

«Δεν θα έλεγα πως είναι ιστορική, αλλά θα μου άρεσε πολύ να ενσαρκώσω την Amy Winehouse. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι εμβληματική για την R&B και τα blues, και βασικά για ολόκληρη την κουλτούρα της μουσικής. Λατρεύω την μουσική της και πραγματικά με επηρέασε όλη η ιστορία της – οπότε θα μου άρεσε να την υποδυθώ» απάντησε η Brown.

Πριν από δύο περίπου χρόνια ο πατέρας της αξέχαστης Βρετανίδας τραγουδίστριας, ο Mitch Winehouse, ανακοίνωσε τα σχέδια του για μια βιογραφική ταινία που θα έχει στόχο να γιορτάσει την ζωή και το ταλέντο της κόρης του.

«Θέλουμε κάποια που να μπορεί να ερμηνεύσει την Amy όπως ήταν… ο αστείος, εξαιρετικός, γοητευτικός και απαίσιος άνθρωπος που ήταν. Θα πόνταρα πάνω σε μια άγνωστη, νεαρή, Αγγλίδα – μια Κόκνεϊ από το Λονδίνο – μια ηθοποιός που να μοιάζει λίγο στην Amy» έχει αναφέρει τότε ο Winehouse.