Η Nicki Minaj έγινε μητέρα

nicki-minaj Kathy Hutchins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Ιούλιο με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Η Nicki Minaj και ο Kenneth Petty έγιναν γονείς, με το Billboard να αποκαλύπτει πως η γέννα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο ή το όνομα του παιδιού, ενώ οι Minaj και Petty δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση.

Η εγκυμοσύνη της Minaj έγινε γνωστή τον περασμένο Ιούλιο, όταν η 37χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Έρωτας. Γάμος. Εγκυμοσύνη. Πλημυρίζω από ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ για τις θερμές ευχές σας είχε γράψει η Minaj στην δημοσίευση της.

Shutterstock

Την περασμένη χρονιά η Minaj είχε δηλώσει μέσω Twitter πως σκόπευε να αποσυρθεί από την μουσική για να κάνει οικογένεια, όμως λίγο αργότερα ανασκεύασε τις δηλώσεις της και παντρεύτηκε στα κρυφά.

Τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησε το single «Yikes», ενώ φέτος έχει κάνει πολλές συμμετοχές, όπως στο «Nice To Meet Ya» της Meghan Trainor, το remix του «Say So» της Doja Cat, στο «TROLLZ» του Tekashi 6ix9ine, στο «Move Ya Hips» του A$AP Ferg, στο «Expensive» του Ty Dolla $ign και το «Oh My Gawd» των Major Lazor και Mr Eazi.