«Cobra Kai»: Ιανουάριο ξεκινούν οι «νέες εγγραφές» στην σχολή καράτε του Johnny Lawrence

cobra-kai
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το Netflix ανακοίνωσε πως σχεδιάζει και έναν τέταρτο κύκλο της δραματικής τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στο «Karate Kid».

Μετά τους δύο πρώτους κύκλους στο YouTube, το «Cobra Kai» μετακόμισε στο Netflix και όπως έγινε γνωστό μέσω ενός τρέιλερ, η τρίτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς που βασίζεται στο «Karate Kid» θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου.

Το teaser δίνει λίγα στοιχεία για την πλοκή του νέου κύκλου, όπου φαίνεται ότι οι σχέσεις του Johnny Lawrence (William Zabka) και Daniel LaRusso (Ralph Macchio) έχουν βελτιωθεί, ενώ ο Robby (Tanner Buchanan) βρίσκεται σε αναμορφωτήριο μετά την επίθεση του ενάντια στον Miguel Diaz (Xolo Maridueña), ο οποίος στο τέλος ξυπνά στο νοσοκομείο.

Παρά το γεγονός ότι το τρέιλερ δίνει απάντηση στο cliffhanger του δεύτερο κύκλο, απουσιάζουν οι αναφορές και πλάνα από την Οκινάβα της Ιαπωνίας, όπου σύμφωνα με τις φήμες που έχουν ήδη διαρρεύσει αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση της σειράς.

Μένει να φανεί εάν στο τηλεοπτικό spin-off του «Karate Kid» θα επιστρέψουν άλλοι χαρακτήρες και ηθοποιοί από τις ταινίες, όπως ο Yuji Okumoto που ενσάρκωσε τον Chozen Toguchi, το βασικό εχθρό του LaRusso στην δεύτερη ταινία που διαδραματίζεται στην Οκινάβα.