«Free Guy»: Ο Ryan Reynolds ελεύθερος σε έναν ανοιχτό κόσμο βιντεοπαιχνιδιών

free-guy
ΤΡΙΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας κωμωδίας του Αμερικάνου ηθοποιού με την Jodie Comer και τον Joe Keery.

Έχοντας γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς χάρη στον ρόλο του ως Deadpool από τις σελίδες των κόμικ της Marvel, ο Ryan Reynolds στρέφει το ενδιαφέρον του ένα μπάσιμο στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών και πρωταγωνιστεί στην νέα κωμωδία και περιπέτεια «Free Guy».

Όπως αποκαλύπτει το δίλεπτο τρέιλερ της νέας ταινίας που σκηνοθέτησε ο Shawn Levy, μετά από ένα ατύχημα με τρένο, ο Reynolds ξυπνά στον open-world κόσμο της Free City και αντιλαμβάνεται ότι τελικά είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας σε βιντεοπαιχνίδι.

Δίπλα του εμφανίζονται οι Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar και Taika Waititi. Το «Free Guy» αναμένεται να κάνε την πρεμιέρα του τον Δεκέμβριο, μετά από μια εξάμηνη αναβολή λόγω της πανδημίας. Τον περασμένο Αύγουστο ο Keery μίλησε για την πρώτη «περίεργη» γνωριμία του με τον Reynolds, τον οποίο αποκάλυψε πως έχει ως ίνδαλμα.

«Αρχικά όταν συνάντησα τον Ryan τον χαιρέτησα. Δεν μπορείς παρά να παρατηρήσεις ότι τον έχεις δει σε τόσα πολλά πράγματα, αλλά ξέρετε, ο τύπος είναι μια μηχανή! Αυτό που κράτησα ήταν πως είναι πολύ αφοσιωμένος στο έργο και πραγματικά αντιλαμβάνεται την διαδικασία» δήλωσε στο NME ο πρωταγωνιστής του «Stranger Things».