Ανακοινώθηκε η πρώτη παγκόσμια livestream συναυλία της Billie Eilish

billie-eilish
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων για το «Where Do We Go? The Livestream» που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Λος Άντζελες στις 24 Οκτωβρίου.

Η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να έχει βάλει φρένο στις συναυλίες και τα φεστιβάλ, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί μια πιο πρακτική λύση για την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, όμως πολλοί καλλιτέχνες προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους για να παραμείνουν σε επαφή με τους θαυμαστές τους, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Διαδικτύου.

Η Billie Eilish ανακοίνωσε πως στις 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει μια συναυλία στο Λος Άντζελες η οποία ζωντανά μέσω livestream από την επίσημη ιστοσελίδα της. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το μοναδικό event, όμως τα lili Studios υπόσχονται μια «διαδραστική παραγωγή», η οποία ενδεχομένως θα συνδυάζει την αισθητική των πρόσφατων βιντεοκλίπ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Η πώληση των εισιτηρίων για το «Where Do We Go? The Livestream», τα οποία κοστίζουν 30 δολάρια, έχει ήδη ξεκινήσει. Όσοι αγοράσουν ένα εισιτήριο θα μπορούν να παρακολουθήσουν ξανά ολόκληρη την συναυλία για 24 ώρες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως όσοι αγοράσουν ένα εισιτήριο μέχρι τις 11 Οκτωβρίου θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκλειστικό merchandise της Billie Eilish με ειδική έκπτωση.

Τα έσοδα από ορισμένα αντικείμενα προς πώληση θα ενισχύσουν το Crew Nation, το έκτακτο ταμείο που δημιουργήθηκε για την στήριξη των εργαζόμενων στις συναυλίες που έχουν πληγεί από την πανδημία.