Δείτε τον Macaulay Culkin με την πιο ξεκαρδιστική μάσκα

macaulay-culkin
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

«Μην ξεχνάτε να φοράτε τις μάσκες σας παιδιά» σχολίασε ο Αμερικάνος ηθοποιός ποζάροντας με μια μάσκα του «σαστισμένου» Kevin McAllister.

Πάνω από 200.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους στις ΗΠΑ από την πανδημία που ξέσπασε στις αρχές της χρονιάς, οπότε πολλοί αστέρες του θεάματος δίνουν αγώνα για να προωθήσουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και προσωπικής υγιεινής, ώστε να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού. Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται ο Macaulay Culkin, ο οποίος τίμησε μια από τις πιο κλασικές σκηνές του «Μόνος στο σπίτι» στο μήνυμα του.

«Απλά παραμένω ασφαλής από τον Covid-19 φορώντας το γδαρμένο δέρμα του νεότερου εαυτού μου. Μην ξεχνάτε να φοράτε τις μάσκες σας παιδιά» έγραψε ο 40χρονος ηθοποιός στην ανάρτηση του στο Twitter. Η πρωτότυπη μάσκα που φόρεσε ο Culkin έκλεψε τις εντυπώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως η Disney σχεδιάζει να κάνει ένα reboot του «Μόνος στο σπίτι» για την πλατφόρμα streaming της. Ο Culkin, ο οποίος ενσάρκωσε τον Kevin McAllister στις δύο πρώτες ταινίες του franchise, αναμένεται να κάνει μια cameo εμφάνιση στην νέα ταινία, χωρίς ωστόσο να έχουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο του.

Σκηνοθέτης του reboot είναι ο Dan Mazer, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Rob Delaney και Ellie Kemper, οι οποίοι για να σώσουν το σπιτικό τους από την οικονομική καταστροφή, ξεκινούν έναν πόλεμο με ένα παιδί που τους έχει κλέψει ένα ανεκτίμητο κειμήλιο. Τον ρόλο του μικρού «δαίμονα» έχει συμφωνήσει να παίξει ο Archie Yates.