«Masters of the Air»: Steven Spielberg και Tom Hanks επιστρέφουν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

masters-of-the-air
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο Cary Fukunaga θα σκηνοθετήσει τα τρία πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειράς και τα γυρίσματα ξεκινούν το Μάρτιο του 2021.

Μετά το «Band of Brothers» και «The Pacific», οι Steven Spielberg και Tom Hanks αποφάσισαν να επιστρέψουν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με μια νέα δραματική σειρά, το «Masters of the Air» που θα κυκλοφορήσει μέσω του Apple TV+.

Η νέα σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο «Masters Of The Air: America’s Bomber Boys Who Fought The Air War Against Nazi Germany» του Donald L. Miller και θα επικεντρώνεται στους αεροπόρους των ΗΠΑ. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Cary Joji Fukunaga του «No Time To Die» έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει τα τρία πρώτα επεισόδια της δραματικής σειράς.

HBO

Το «Band of Brothers» είχε τιμηθεί με μία Χρυσή Σφαίρα και έξι βραβεία Emmy.

Το σενάριο του «Masters of the Air» έχουν αναλάβει οι John Orloff και Graham Yost, με θητεία στο «Band of Brothers». Την παραγωγή έχουν αναλάβει η Amblin Television του Spielberg, η Playtone των Hanks και Gary Goetzman και η Parliament of Owls του Fukunaga, ενώ θα γυριστούν συνολικά δέκα επεισόδια.

Τα γυρίσματα της δραματικής ιστορικής σειράς, η οποία θα είναι η πρώτη για τον Fukunaga μετά τα «True Detective» το 2014 και «Maniac» το 2018, έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο στο Λονδίνο.