Το Netflix αποφάσισε να διευκολύνει το binge-watching με ένα νέο feature

netflix-binging-tv-streaming-tileorasi Bestravelvideo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το όνειρο πολλών συνδρομητών της υπηρεσίας streaming θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα.

Μετά από μεγάλη απαίτηση των χρηστών του, το Netflix αποφάσισε να προσθέσει ένα νέο feature στην πλατφόρμα του το οποίο θα βάλει ένα τέλος στα ενοχλητικά pop-ups που ρωτούν τον θεατή εάν θέλει να συνεχίσει να βλέπει μια εκπομπή. Σύντομα όμως, όλη αυτή η διαδικασία αναμένεται να αποτελέσει μια κακή ανάμνηση από το τεχνολογικό παρελθόν, όπως το γύρισμα των κασετών.

Μέχρι πρότινος, οι χρήστες του Netflix έπρεπε να απαντήσουν ένα επιθυμούν να συνεχίσουν να βλέπουν μια σειρά, με τις επιλογές που στην διάθεση τους να είναι είτε να σταματήσουν είτε να συνεχίσουν. Πλέον όμως θα υπάρχει μια νέα τρίτη επιλογή με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να συνεχίσει να βλέπει μια σειρά και το Netflix θα «θυμάται» την απάντηση και δεν θα την ξαναρωτήσει.

Η είδηση έγινε γνωστή σε άρθρο του The Verge που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα με το άρθρο να σχολιάζει πως το feature θα γίνει ανάρπαστο σε πάρα πολύ κόσμο, ιδιαίτερα όσους δεν αισθάνονται καλά και δεν έχουν την ευκολία να απαντούν στην συγκεκριμένη ερώτηση κάθε τόσο, όταν το μόνο που θέλουν να απολαύσουν μια σειρά.

Όπως είναι αναμενόμενο, η είδηση έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φανατικούς χρήστες του Netflix, καθώς έτσι το binge watching θα γίνει πιο εύκολο. Το άρθρο αναφέρει επίσης πως η νέα υπηρεσία του Netflix έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται πιλοτικά σε ορισμένες περιοχές και ανάλογα τα αποτελέσματα, θα επεκταθεί σύντομα και στις υπόλοιπες.