Η Emily Ratajkowski έχει ό,τι χρειάζεται για ένα φωτεινό δέρμα στο γκρίζο του φθινοπώρου

i-emily-ratajkowski-exei-oti-xreiazetai-gia-ena-foteino-derma-sto-gkrizo-tou-fthinoporou
ΤΡΙΤΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

«Τίποτε περισσότερο από το λιγότερο», λέει η ίδια σε μια ...φρέσκια ανάρτηση στο Instagram.

H 29χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο -με τις περισσότερες εμφανίσεις σε εξώφυλλα περιοδικών μόδας την τελευταία δεκαετία-, έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή από την ικανότητά της να τραβά όλα τα βλέμματα με την πρώτη ματιά. Μόνο ο λογαριασμός της στο Instagram απολαμβάνει πάνω από 27m followers, και ίσως αυτός να είναι ο λόγος, που αποφάσισε από εκεί να μοιραστεί τα μυστικά της ανεπιτήδευτης εικόνας της. 
Ποια είναι αυτά; 

Όταν ρωτήθηκε από τους ακόλουθούς της για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της αυτή τη στιγμή, η Ratajkowski απάντησε: «Η προηγούμενοι μήνες της αυστηρής καραντίνας -εξαιτίας του κορωνοϊού- με βοήθησαν να ανακαλύψω εκ νέου την φυσική λάμψη της επιδερμίδας μου. Ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα ανάγκη να απλώνω makeup στο πρόσωπό μου, ούτε να σπαταλώ μια περιουσία σε προϊόντα κάλυψης και λάμψης που ήταν άχρηστα. Μέσα από τις συμβουλές που διάβαζα στο διαδίκτυο, έμαθα πόσα ευεργετήματα χαρίζει στην επιδερμίδα μου το αμυγδαλέλαιο -για την ενυδάτωση- και οι μάσκες ομορφιάς με ψευδάργυρο και χαλκό -για αποτοξίνωση». 

Ακόμη και σήμερα, που επιμένει να μένει σπίτι, η Ratajkowski αναφέρει ότι ανακάλυψε τη μεγάλη διαφορά που προσφέρουν στο δέρμα της τα αντιοξειδωτικά και χαλαρωτικά οφέλη των προϊόντων που περιέχουν φερουλικό οξύ, ρετινόλη, σαλικυλικό οξύ -συστατικά που έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και να εξισορροπούν τις εξάρσεις ακμής. 

«Στην πιο μελαγχολική εποχή του χρόνου, η οποία γίνεται ακόμη πιο θλιβερή με την πανδημία να μας πολιορκεί επικίνδυνα, βρήκα αυτούς τους τρόπους για να διατηρώ το δέρμα μου και την ψυχολογία μου ακμαία και λαμπερή».

THE BEAUTY TEAM