Ο Alice Cooper θα γιορτάσει το Halloween μέσω Zoom

alice-cooper Craig Sterken
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο βετεράνος αστέρας της rock θα διαβάσει τρομακτικές ιστορίες για όλα τα αγαπημένα του πράγματα, δηλαδή αράχνες, ξωτικά, φαντάσματα και τέρατα.

Το Halloween είναι μια πολύ ιδιαίτερη εποχή στην Αμερική και πλέον σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, με τις ταινίες και τα μυθιστορήματα τρόμου να έχουν την τιμητική τους. Αυτή τη χρονιά οι εορτασμοί θα είναι λίγο ιδιαίτεροι, λόγω της πανδημίας, όμως αυτό δεν σταματά το πνεύμα της εποχής και για αυτό φροντίζει ο Alice Cooper.

Σε συνεργασία με τα Airbnb, ο «αρχιτέκτονας του shock rock», θα διαβάσει τρομακτικές ιστορίες με στόχο να βοηθήσει τον κόσμο να μπει στο πνεύμα της εποχής. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Cooper θα διαβάσει «για αράχνες και πνεύματα, ξωτικά και φαντάσματα, τέρατα και μεταλλαγμένους – ειλικρινά, όλα τα αγαπημένα μου πράγματα. Και θα το κάνω φορώντας ολόκληρη στολή. Θα περάσουμε τρομακτικά ωραία».

Ο βετεράνος αστέρας της rock συμπλήρωσε πως το μοναδικό event είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια και «παιδιά άνω των έξι ετών με μια όρεξη για τρόμο», ενώ η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Το μόνο που χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι για να απολαύσουν τον Alice Cooper στην πιο κατάλληλη εποχή του χρόνου είναι να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Zoom, είτε στον υπολογιστή τους, είτε στο κινητό ή ταμπλέτα τους. Τα έσοδα του event θα ενισχύσουν την φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά North Star Reach.