Μπόρατ εναντίον Donald Trump

borat-donald-trump
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο Sacha Baron Cohen δημιούργησε ένα προφίλ στο Twitter για τον Καζάκο δημοσιογράφο και έβαλε τον Αμερικάνο πρόεδρο στο στόχαστρο του.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του μέσω του Amazon Prime στις 23 Οκτωβρίου, ο Μπόρατ (ή μάλλον πιο σωστά ο Sacha Baron Cohen) αποφάσισε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Twitter για να μοιράζεται τις σκέψεις του για την πολιτική επικαιρότητα. Στα πρώτα τιτιβίσματα του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκκεντρικός δημοσιογράφος από το Καζακστάν ασχολήθηκε με τον Donald Trump και την αμφιλεγόμενη διαχείριση του της πανδημίας.

«Ο Trump είναι τόσο δυνατός που δεν χρειάστηκε καν να πιεί χλωρίνη για να παραμείνει ζωντανός» αναφέρει ο Μπόρατ, ενώ στην συνέχεια χαρακτήρισε των Αμερικάνο πρόεδρο ως «πραγματικό ηγέτη» επειδή «απέδειξε ότι είναι πιο δυνατός από πάνω από 200.000 Αμερικάνους υπηκόους του».

Σε μια άλλη ανάρτηση ο Μπόρατ εκτίμησε ότι ο Trump δεν έφυγε νωρίτερα από το νοσοκομείο, όταν είχε νοσήσει με τον κορωνοϊό, «επειδή είναι καλός και για να μην πληγώσει τα συναισθήματα του Covid», ενώ εκτίμησε πως ο Αμερικάνος πρόεδρος είναι «πολύ πιο δυνατός» από την σύζυγο του Melania, αφού η ίδια «λέει ότι πρέπει να μείνει μακριά του για τουλάχιστον άλλους έξι μήνες».

Το «αποκορύφωμα» (μέχρι στιγμής) στον λογαριασμό του Μπόρατ πρέπει να είναι το σατιρικό «ενημερωτικό» βίντεο που έχει ανεβάσει σχετικά με «την νέα πανούκλα» η οποία προέρχεται «από την Γουχάν στο Ισραήλ».