Η Janelle Monáe αποχαιρετά το «Lovecraft Country» με ένα σετ εικονικής πραγματικότητας

Janelle-monae Taylor Jewell
ΤΡΙΤΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Μετά το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς θα ακολουθήσει μια μοναδική συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού.

Ο πρώτος κύκλος του «Lovecraft Country» των Jordan Peele, J.J. Abrams και Misha Green έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 20 Οκτωβρίου και οι παραγωγοί του HBO έχουν προγραμματίσει ένα επικό φινάλε με την Janelle Monáe να δίνει μια μοναδική συναυλία εικονικής πραγματικότητας.

Η συναυλία «Music of the Cosmos» θα αποτελέσει την πρώτη ερμηνεία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού με VR τεχνολογία και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου, 5 π.μ. (ώρα Ελλάδας).

«Προσπαθώ πάντα να έχω στόχο την καινοτομία και αυτό το project μου δίνει την ειδική ευκαιρία να γιορτάσω το “Lovecraft Country”, μια εκπομπή της οποίας είμαι τεράστια θαυμάστρια και να έρθω σε με άλλους θαυμαστές με έναν εντελώς νέο τρόπο χρησιμοποιώντας την εικονική πραγματικότητα. Αυτή είναι η τέλεια πλατφόρμα για να εξερευνήσει κανείς τον αντίκτυπο της μουσικής και της κίνησης σε μια νέα διάσταση που έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει τη μαύρη τέχνη, ιστορίες και φωνές» σχολίασε η Monáe.

Στο ίδιο event θα ολοκληρωθεί και η σειρά VR εμπειριών «Lovecraft Country: Sanctum» που επιτρέπει σε όσους έχουν Oculus Quest headsets να περιπλανηθούν σε έναν εικονικό κόσμο βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά.

HBO

Πριν το σετ της 34χρονης τραγουδίστριας, οι οπαδοί της σειράς θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μια ειδική εκπομπή με τον Michael Kenneth Williams, ο οποίος θα παρουσίασει μια σειρά αντικειμένων από τα επεισόδια του «Lovecraft Country» σε ένα virtual δωμάτιο.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του YouTube Live και όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε VR εξοπλισμό θα μπορούν να λύσουν γρίφους τα οποία θα προκαλέσουν ξόρκια που θα επηρεάσουν την διαδραστική εμπειρία.