Αγνώριστος ο Colin Farrell στο «The Batman»

colin-farrell
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο Ιρλανδός αστέρας ενσαρκώνει τον μοχθηρό Πιγκουίνο στο reboot του Matt Reeves με τον Robert Pattinson στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα γυρίσματα της νέας περιπέτειας Batman που σκηνοθετεί ο Matt Reeves άρχισαν ξανά μετά την περιπέτεια υγείας που είχε ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο Robert Pattinson. Πρόσφατα διέρρευσαν νέες φωτογραφίες από την παραγωγή, που δείχνουν τόσο τον νέο «Σκοτεινό Ιππότη», όσο και άλλα μέλη του καστ.

Πιο συγκεκριμένα πολλοί σταρ της ταινίας φωτογραφήθηκαν σε εκκλησία του Λίβερπουλ, για μια σκηνή που διαδραματίζεται μετά από μία κηδεία. Ο Colin Farrell, ο οποίος ενσαρκώνει έναν από τους παλαιότερους εχθρούς του Batman, τον Oswald Cobblepot, πιο γνωστό ως Πιγκουίνο, ήταν πρακτικά αγνώριστος με όλο τα προσθετικά και το μακιγιάζ.

Ο 44χρονος ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο παλτό μαζί με ένα κλασικό κοστούμι και ακόμα και οι συμπρωταγωνιστές του δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν. Στις φωτογραφίες εμφανίζεται και η Zoë Kravitz (η οποία ερμηνεύει τον ρόλο της Selina Kyle / Catwoman) φορώντας ένα μαύρο παλτό, καπέλο και ψηλές μπότες.

Εφόσον δεν προκύψουν νέες καθυστερήσεις στην παραγωγή, το «The Batman» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του τον Μάρτιο του 2022.