Ο Tommy Lee «απειλεί» να επιστρέψει στην Ελλάδα αν επανεκλεγεί ο Donald Trump

tommy-lee
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

«Ορκίζομαι στον Θεό πως αν συμβεί αυτό, τότε θα επιστρέψω στην πατρίδα μου και βρω σπίτι σε ένα από τα νησιά» δήλωσε ο μουσικός.

Οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ απέχουν κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες και το πολιτικό θερμόμετρο αρχίζει να εκτοξεύεται. Πολλοί αστέρες του θεάματος έχουν ήδη πάρει θέση στην εκλογική αναμέτρηση μεταξύ του νυν Ρεπουμπλικάνου προέδρου Donald Trump και του πρώην αντιπροέδρου των Δημοκρατικών Joe Biden (και ένας μάλιστα φιλοδοξεί να αποτελέσει μια τρίτη λύση), ενώ ακόμα περισσότεροι προτρέπουν τους θαυμαστές τους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Σε νέα συνέντευξη του στο Big Issue, ο ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee, ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση επανεκλογής του Trump, θα εγκαταλείψει την Αμερική. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, ο ελληνικής καταγωγής μουσικός σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου και γεννήθηκε το 1962.

Paul Brown

«Ορκίζομαι στο Θεό πως αν συμβεί αυτό, τότε θα έρθω να επισκεφτώ τη Μεγάλη Βρετανία – θα φύγω από εδώ. Θα επιστρέψω στην πατρίδα μου, την Ελλάδα και θα βρω σπίτι σε ένα από τα νησιά» υπογράμμισε ο Lee όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει περίπτωση νίκης του Trump.

«Αυτό που με πονά περισσότερο απ’ όλα είναι πως νιώθω ότι είμαστε ντροπή. Νιώθω ότι ο κόσμος στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο βλέπει την Αμερική και αναρωτιέται τι στο διάολο κάνουν όλοι αυτοί εκεί. Σταματήστε να ψηφίζετε διασημότητες και βρείτε κάποιον πραγματικό να κυβερνήσει τη χώρα» συμπλήρωσε ο μουσικός.